ΘΑ ΡΙΖΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΟΚ Ο ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ!

 


Υπάρχει απάντηση γιατί δεν έκανε καριέρα στην Ευρώπη ο Σέρβος Αλέξανδρος του ΠΑΟΚ που γεννήθηκε στην Ελβετία. Ένας κυνηγός σκέτος ζεν πρεμιέ στο γήπεδο, φιγούρα ροκ-σταρ με τεχνική και γκολτζής. Μπήκε αλλαγή και με γκολάρα καθάρισε το ματς με τον Πανιώνιο. Χορευτική κίνηση που ολοκληρώθηκε με αριστερό σουτ που τρέλανε τον αντίπαλο και έγραψε αποτέλεσμα.

Γιατί δεν είχε κάνει όνομα ο 27χρονος Πρίγιοβιτς ο οποίος πριν έρθει στον ΠΑΟΚ έπαιξε σε 7 χώρες και χωρίς να ριζώσει σε καμία ομάδα. Ένας ποδοσφαιριστής αξίας. Ολοφάνερο ότι πλέον είναι φορτωμένος με εμπειρίες ικανές να τον βοηθήσουν να ξεχωρίσει. Και το σπουδαιότερο να αράξει στον ΠΑΟΚ, να κλείσει την προσωπική του ιστορία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό θα γίνει μόνο αν οι δύο πλευρές λειτουργήσουν ερωτικά. Αν, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ τον κάνει κέφι, κι αν ο παίκτης αποφασίσει ότι η ομάδα που τον συμφέρει να απογειωθεί είναι ο ΠΑΟΚ.

Στα μέτρα του Πρίγιοβιτς και με περισσότερες ευκαιρίες το λιπόθυμο και μη ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες, δηλαδή, λόγω μετριότητας θα επιτρέπουν στον Αλέκο να κάνει γκολ, όπως το χθεσινό στον Πανιώνιο. Θα τον αφήνουν να σουτάρει και οι αντίπαλοι θα έχουν τον χρόνο να τραβάνε μαζί του μια σέλφι.