ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ… ΠΑΝΤΡΕΜΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

 


Ποια να ‘ναι η σκοπιμότητα να λανσάρεται ως… δίδυμο στον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης και ο Λυμπερόπουλος. Βοηθός του προπονητή δεν είναι, ούτε προϊστάμενός προπονητή ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Ακόμα, ο Ουζουνίδης σε καμία περίπτωση δεν σχεδιάζει τις καθημερινές προπονήσει με τον… έτερον του διδύμου, ούτε ζητάει καν τη γνώμη του Λυμπερόπουλου στο πως θα αντιμετωπίσει η ομάδα τον προσεχή αντίπαλο.

Τι σόι «δίδυμο», λοιπόν, είναι δύο επαγγελματίες οι οποίοι απλά έτυχε να εργάζονται στην ίδια ΠΑΕ. Ο άνθρωπος που ο Ουζουνίδης ανταλλάσει προπονητικές ιδέες και εφαρμογές είναι ο δικός του άνθρωπος, ο επίσης πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Μπλένταρ
Κόλα.

Δουλειά του Λυμπερόπουλου δεν είναι να κάνει επιθέσεις στον Ίβιτς, ούτε του Ουζουνίδη να καλεί τον κόσμο να πάει στο γήπεδο. Δηλαδή, τι; Ως… «δίδυμο» μοιράζονται καθήκοντα και ευθύνες, και αποφασίστηκε όχι ο Ουζουνίδης, αλλά ο άλλος να μιλήσει για τον μαϊμού τραυματισμό του προπονητή του ΠΑΟΚ. Και ο Ουζουνίδης, όχι ο Λυμπερόπουλος, να καλέσει για οπαδική συμπαράσταση.

Αν είναι έτσι, τότε σε λίγο η δουλειά θα μοιάζει για έργο του Αμπότ και Κοστέλο. Κι αν θέλουν να το πάνε στο τρίο Στούτζες θα χρειαστεί ένας ακόμα, ο οποίος για άλλο λόγο θα πληρώνεται στην ΠΑΕ, και για άλλο λόγο θα προσφέρει υπηρεσίες.

Λοιπόν. Αυτή η παραπληροφόρηση για το δήθεν δίδυμο σε τι αποσκοπεί,, σίγουρα είναι άσχετη με τα συμφέρονται του Παναθηναϊκού.


Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΜΠΟΥΚ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ «2» ΤΟΝ ΠΑΟΚ