ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 

Τελικά, είναι ολοφάνερο ότι ο Ολυμπιακός κάνει φόρα παρτίδα ένα long play παιχνίδι εντυπώσεων και μόνο προπονητή δεν ψάχνει πραγματικά. Αυτά που διαρρέουν είναι της πολύ πλάκας κατάσταση. Και μοιάζουν με τρυκ εποχής προπολεμικής. Το έργο disinformation, η παραπληροφόρηση είναι επιστήμη και χρειάζονται μαθήματα αυτοί που την χρησιμοποιούν, προκειμένου να μπερδέψουν τον κόσμο, για να αποδεχθεί στο τέλος αυτό για το οποίο δεν ήταν προετοιμασμένος.

Τα δίνει όλα για προπονητή ο Ολυμπιακός. Ώπα, ρε! Φουλ τα γκάζια για τον καλύτερο. Μάχες σε πολλά μέτωπα..Από στιγμή σε στιγμή κλείνει όνομα βαρβάτο. Η δουλειά μπήκε στην τελική ευθεία κ. α. τέτοια κουφά. Τέτοια ασόβαρα κυκλοφορούν.

Ολυμπιακός είσαι! Κατάστημα με μόνιμη παρουσία στο τσου λου δύο δεκαετίες. Και υποτίθεται πως έχεις επαφή με την αγορά εκτός συνόρων. Ξέρεις τι ζητάς κι αν ταιριάξεις με τον υποψήφιο, πέφτουν οι υπογραφές. Μαϊμουδιές είναι αυτά τα περίεργα ότι η ομάδα κάνει… ηρωϊκές υπερπροσπάθειες για να πείσει, να αρπάξει, τέλος πάντων να… πετύχει τον πάνω από το επίπεδο του Ολυμπιακού προπονηταρά. Ιστορίες για τον Τοτό και την Μικρή Λουλού.

Εταιρεία είναι ο πρωταθλητής, καριερίστας η άλλη πλευρά, ο προπονητής. Προχωρούν σε συμφωνία λαμβάνοντας υπ’ όψιν το συμφέρον τους, η κάθε πλεύρα. Δεν παίζουν αυτά τα χαζά για πρέσιγκ, τζόκιγκ. Και όσο επιτυχία θα ‘ναι για τον Ολυμπιακό να… καταφέρει να βρει προπονητή, το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή. Ακόμα κι αν ο νέος ακούει στο όνομα Λεμονής.


Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΡΩΠΗ; ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΥΜΑ!