ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ο ΜΑΡΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΤΟΝ ΤΖΩΝ

 

Το 1976, σε ηλικία 29 χρονών, ο διάσημος σήμερα τραγουδοποιός Elton John έγινε πρόεδρος της αγαπημένης του από τα παιδικά χρόνια Watford, τότε Δ’ κατηγορίας. Έλα, ρε, τι να κάνει στην ομαδίτσα μια αδερφάρα, κρυφή ακόμα! Έδινε συναυλίες πριν γίνει φίρμα, για να μαζεύει λεφτά και τα έδινε στην ομάδα. Άλλο αυτό, κι άλλο να γίνει το αφεντικό της ΠΑΕ.

Με χρηματοδότη και πλέον πρόεδρο τον Έλτον Τζών η Ουώτφορντ ανεβηκε από την Δ’ στην Α’ κατηγορία και, μάλιστα, έφθασε δεύτερη (!) το 1983, ενώ το 1984 έπαιξε τελικό κυπέλλου Αγγλίας.

Από την προσεχή σαιζόν προπονητής της Ουώτφορντ, που σήμερα έχει Ιταλό μεγαλομέτοχο, ο δικός μας Μάρκο Σύλβα. Είναι επιτυχία του Ολυμπιακού, ένας πρώην του να σταθεροποιείται επαγγελματικά στο πρώτο πρωτάθλημα του κόσμου. Μετά την Χαλ ο Πορτογάλος ανέλαβε τις «Σφήκες», την ομάδα που επί Έλτον Τζων είχε βγει στην Ευρώπη.

Μια πλευρά του γηπέδου της Ουώτφορντ έχει το όνομα «Sir Elton John’ s Stand». Δόθηκε τιμητικά το όνομα του καλλιτέχνη, του μουσικού με τις περισσότερες πωλήσεις μετά τους Μπήτλς και τον Έλβις Πρίσλευ. Σ’ αυτήν την κερκίδα σύχναζε πιτσιρικάς ο Έλτον Τζων.


Διαβάστε ακόμα:

«ΑΣΣΟΣ» Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - «Χ» ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!