ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ... ΟΑΚΑ

 

Τελικά, γιατί γίνονται οι μπασκετικές αναμετρήσεις Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού; Για ποιό άλλο λόγο εκτός από το να λανσάρει μούρη ο κύριος Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Το στόρυ έχει καταντήσει αηδιαστικό.

Μπάσκετ σημαίνει μπάσκετ. Εάν μαζί με το παιχνίδι, από μήντια και πρεζόνια της εξέδρας παίζει και το show απειλών, ύβρεων, τραμπουκισμών, κι όλα αυτά στο όνομα του... αθλητισμού και της... ιδέας του συλλόγου μας, τότε να το βράσουμε το μπάσκετ.

«Υπάρχει κράτος;» αναρωτιέται ο μεγαλομέτοχος του μπασκετικού Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Περιττό το ερώτημα. Ασφαλώς και δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα. Αν υπήρχε, τότε είναι κομματάκι δύσκολο να κυκλοφορούσε ως ‘’αθλητικός παράγων’’, ως επιχειρηματίας αθλητικού θεάματος, με τη γνωστή δημόσια εικόνα του ο κύριος Γιαννακόπουλος. Δηλαδή;

Αν, δηλαδή, υπήρχε κράτος, τότε είναι σίγουρο πώς θα υπήρχε και αξιόπιστη κοινωνία, όχι αυτή η μπασταρδεμένη, αυτή η πατσαβούρα κοινωνία της Ελλάδος. Κι αν υπήρχε μια σοβαρή κοινωνία όπου έπαιζε μπάλα η νομοκρατία κι όχι η ασυδοσία, τότε συμπεριφορές όπως αυτές του κυρίου Γιαννακόπουλου θα ήταν απαγορευτικές. Καταδικαστέες.

«Εάν δεν υπάρχει κράτος, ίσως να υπάρξει ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ….» απειλεί ο Γιαννακόπουλος. Τι εννοεί; Ποιός είναι αυτός ο νόμος.

Διαβάστε ακόμα:

ZINEDINE ZIDANE ΣΥΝ ΓΥΝΑΙΞΙ ΚΑΙ ΤΕΚΝΟΙΣ