ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΟ... ΓΟΥΔΗ!

 

Ο Παναθηναϊκός θα φτιάξει γήπεδο στο Γουδή! Ούτε για ανέκδοτο δεν λέγεται. Κυβέρνηση, Δήμος Αθηνών και Ερασιτέχνης σε αγαστή συνεργασία θα σηκώσουν γήπεδο στο Γουδή! Δεν υπάρχει κανένα τέτοιο θέμα. Δεν υπήρξε ποτέ! Το μόνο που έχει... συμβεί είναι μια φωτογραφία του Τσίπρα να κοζάρει το χάρτη της περιοχής που βρίσκεται το Πάρκο.

Και όπως κάνει παιχνίδι επικοινωνιακό ο σύντροφος πρωθυπουργός απευθυνόμενος σε πίτουρες, έτσι τον πήγε πάσο ως συμπαίκτη ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτριος Μπαλτάκος. Για να αποκτήσει ένα φτούκα πρό στην κόντρα του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, άλλον άσχετο με την υπόθεση του γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Να σοβαρευτούνε εκεί στον Παναθηναϊκό. Να κόψουν το παραμύθι για το γήπεδο, που δεν είναι υπόθεση ούτε της κυβέρνησης, ούτε του Δήμου. Λέει ο Καμίνης, ο δήμαρχος, που άργησε, αλλά πήρε χαμπάρι το μαϊμού ενδιαφέρον του πρωθυπουργού: «Ο Δήμος δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι στην ΠΑΕ...» Καλώστον Γιώργο! Την δημαρχάρα.

Επιμένω. Να σοβαρευτούν στον Παναθηναϊκό. Ούτε απέναντι στον ερασιτέχνη έχει κάποια υποχρέωση ο Δήμος. Τι θα πει Δήμος; Όχι, βέβαια, Καμίνης. Δήμος είναι οι δημότες της πρωτεύουσας. Από που και ως που έχουν... υποχρέωση στον ερασιτέχνη που θέλει γήπεδο για να το χρησιμοποιεί η ΠΑΕ.

Η υπόθεση γήπεδο είναι της ΠΑΕ Παναθηναϊκού. Μόνον!

Διαβάστε ακόμα:

ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΒΙΤΣ