O IBIΤΣ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΒΑΝΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

 

Παίζουν στον ΠΑΟΚ, και τι ακριβώς παίζουν με το θέμα προπονητή; Όχι, δεν παίζουν με κούκλες, ούτε τις κουμπάρες. Απλά δεν ασχολούνται σοβαρά με το αντικείμενο.

Τέλος ο Ίβιτς, όμως αφού τον τελείωσαν, δεν έβρισκαν προπονητή στα μέτρα τους και το… ξανασκέφθηκαν με τον τελειωμένο Σέρβο. Τελικά, αφού εκτέθηκαν μία φορά, διότι οι ίδιοι διέρρευσαν πως το μετάνοιωσαν, πως πιθανόν να συνεχίσει ο Ίβιτς, κατέληξαν να μην υπάρξει νταμπλ διασυρμός, αν αποφασίσουν οριστικά πάλι τον προπονητή που είχαν απορρίψει.

Ποιό θα ναι το επόμενο βήμα του Ίβιτς; Το παλληκάρι έχει όνειρα και δεν του αρκεί να είναι ο… Γιώργος Γεωργιάδης του ΠΑΟΚ. Ο προπονητής(;) που για τρία χρόνια σερί αντικαθιστούσε τον απολυθέντα συνάδελφο. Μία τον Δώνη, δύο τον Στέφενς, τρεις τον Αναστασιάδη. Και ο Ίβιτς βρέθηκε στον πάγκο του ΠΑΟΚ όταν και ο επόμενος, ο Τούντωρ δεν έβγαλε τη σαιζόν.

Περιμένει στο ακουστικό ο Ίβιτς. Πρόταση από ομάδα, ευχής έργο όχι από ΠΑΕ φιλική στον Ιβάν. Να αποδείξει ότι ως ελεύθερος και ανεξάρτητος επαγγελματίας κι όχι επειδή είναι της ''παοκτσήδικης οικογένειας'', μπορεί να κάνει καριέρα προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

ΖΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο... ΑΛΒΑΝΟΣ ΧΑΣΙ