Ο ΣΟΥΗΔΟΣ «ΚΟΥΓΙΑΣ» ΤΟΥ ΜΠΕΡΓΚ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ

 

Είναι στα καλά τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που βρίζουν θεούς και δαίμονες γιατί πουλήθηκε ο Μπεργκ; Όχι και να τα βάζουν με τα αραβικά εμιράτα! Όχι ίσα και όμοια τα λεφτά του Παναθηναϊκού που τα μετράνε και δεν βγαίνει ο λογαριασμός, με τα πετροδολάρια.

Ο Μπεργκ έχει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι και το 2019, με 450.000 ευρώ το χρόνο. Ψίχουλα. Είναι ο παικταράς της ομάδας, το πιο μεγάλο πιστόλι του πρωταθλήματος και η ΠΑΕ του χρωστούσε λεφτά! Πώς να κρατήσεις έναν παίκτη, όταν τον θέλουν οι κελεμπίες; Δεν γίνεται.

Πριν βρωμίσει η δουλειά με την επίσκεψη του Μάρκο Πόλο στην Αραβία προσφυγή στην ΕΠΟ για καθυστέρηση δεδουλευμένων έκανε κατά τον Παναθηναϊκού ο Σουηδός δικηγόρος του Μπεργκ. Τι κάνει σ’ αυτή την περίπτωση η ΠΑΕ του Αλαφούζου; Να αφήσει να εκδικαστεί η υπόθεση και να την χάσει; Προκειμένου να μην μείνει ελεύθερος ο παίκτης, ο Παναθηναϊκός δεν... κόβει το δρόμο του Μπεργκ στην αρπαχτή στα εμιράτα. Με κάποια Αλ Αϊν.

Κι όχι μόνον αυτό! Στη μεταγραφή συμφωνεί ο Παναθηναϊκός να πάρει από τις κελεμπίες λιγότερα λεφτά από το ποσόν της ρήτρας που προβλέπεται στο συμβόλαιο ΠΑΕ- Μπεργκ.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΠΑΤΙΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΤΣΩΜΕΝΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ