ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΡΑΟΥΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ!

 

Καλύτερα για την ΑΕΚ που δεν μένει ο Αραούχο. Είναι αλήθεια ότι στους λίγους μήνες που έπαιξε στο πρωτάθλημα ο 25χρονος Αργεντινός αγαπήθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ. Όχι τόσο για την αξία του και την προσφορά του στην ομάδα. “Κάτι άλλο” είναι αυτό που τον κάνει τον “αγαπησιάρη” της εξέδρας.

Μη λησμονούμε ότι ο Σέρτζιο Αραούχο με το ινδιάνικο αίμα δεν τράβαγε στα τελευταία παιχνίδια. Τότε, γιατί η ΑΕΚ τον ήθελε, αλλά και ο κόσμος δεν σταμάτησε να τον γουστάρει; Ποιό είναι το “μυστικό”;

Είναι ποδοσφαιριστής παλαιάς κοπής. Μεγαλωμένος λες όχι σε ακαδημίες αλλά στην αλάνα. Και κοψιά μπαλαδόφατσας. Ποια είναι η επόμενη σελίδα του σεναρίου;

Ο Αραούχο θα επιστρέψει στην ΑΕΚ! Αν, βέβαια, η Λας Πάλμας δεν τον πουλήσει. Αν τον κρατήσει, είναι μάλλον απίθανο να “παντρευτεί” με την Λας Πάλμας, η οποία στην πραγματικότητα δεν τον κάνει κέφι, και τζογάρει μ’ αυτόν ένα παιχνίδι χαμένο από χέρι. Επειδή ούτε ο Αραούχο αναπνέει καλά τον αέρα των Κανάριων Νησιών.

Γι αυτό πιθανόν να ξανατακιμιάσουν ΑΕΚ και Αραούχο, μάλιστα σε καλύτερο φάση, μετά την ''αρνητική'' εξέλιξη του έργου για τις δύο πλευρές. Στο τέλος να χάσει την παρτίδα η ισπανική ομάδα και να βγουν κερδισμένοι παίκτης και ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΡΥΒΕΙ ΛΟΓΙΑ Ο ΦΟΥΚΑΡΑΣ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ