Ο “ΑΓΝΩΣΤΟΣ” ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

 

Η Παρτιζάν Βελιγραδίου είναι πια μια “δυτική” ομάδα. “Νεόπλουτη” δηλαδή. Καμία σχέση με την δήθεν “ιστορική” Παρτιζάν της μεταπολεμικής εποχής, επί Τίτο. Στην Ευρώπη λόγω καταγωγής, η σέρβικη αντίπαλος του Ολυμπιακού είναι μέγεθος μικρό, μικρομεσαίο και στερείται τίτλων ευγένειας.

Όλα μέσα είναι στο παιχνίδι. Μια Παρτιζάν κόντρα στον Ολυμπιακό να ψάχνεται και να μη βρίσκει λύσεις. Μια Παρτιζάν να πιάσει την καλή ζαριά και με αφρούς στο στόμα να στριμώξει τον πρωταθλητή μας.

Ο Ολυμπιακός; Ομάδα με νέο προπονητή και στη μισή ενδεκάδα παίκτες που θα φορέσουν πρώτη φορά την ερυθρόλευκη. Τι να βγάλει το πάθος και η αγωνιστικότητα, αν δεν έχει δουλέψει η χημεία σε τέτοιο βαθμό για να παράγει συντονισμό δράσης και εκρήξεις που να αιφνιδιάζουν τον αντίπαλο;

Δεν υπάρχουν προγνωστικά, λοιπόν. Ούτε πως θα κάτσει το αποτέλεσμα, ούτε πόσο θα μετρήσει η όποια αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων. Που θα παλέψουν μόνο για να αποδείξουν ότι είναι Ολυμπιακός και Παρτιζάν, όχι π.χ. Γιουβέντους και Άρσεναλ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΛΤΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ