ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΦΩΤΣΗΣ, ΟΙ... ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟΙ

 

Καθαρίζει η ΠΑΕ τον Χουάν Ραμόν Ρότσα, γιατί δεν θέλει να συνεχίσει να τον πληρώνει τζάμπα κάθε μήνα και λένε, τι; Ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής είναι... αναπόσπαστο κομμάτι της ''Παναθηναϊκής οικογένειας''. Ποιόν κοροϊδεύουν;

Της ''Παναθηναϊκής Ιστορίας'' είναι κομμάτι, βεβαίως... αναπόσπαστο, σύμφωνα με την ΚΑΕ και ο Αντώνης Φώτσης, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από το ρόστερ της εταιρείας. Μιλάνε, όμως, για πολύ συναίσθημα, ιδεολογία, θρησκεία και άλλα τοιάυτα μεταφυσικά, όταν έχεις να κάνεις με εμπορικές επιχειρήσεις από τη μια και από την άλλη με καριερίστες εργαζόμενους.

Όπως δεκάδες μπασκετμπωλίστες που πέρασαν από την ανώνυμη εταιρεία Παναθηναϊκός Superfoods, έτσι και o Φώτσης, που περπατά πια στα 38 του, φόρεσε την πράσινη φανέλα το ίδιο έντιμα ως επαγγελματίας και το σήμα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Δυναμό Μόσχας, των Μέμφις Γκρίζλις, της Ολιμπίκ Μιλάνου.

Καθαρά οικονομικίστικη και αγωνιστική, όχι ιδεαλιστική και ρομαντική είναι η σχέση με την ΠΑΕ, ΚΑΕ ποδοσφαιριστή, προπονητή, μπασκετμπωλίστα. Μη μπερδεύουν τη σχέση του αμειβόμενου αθλητή με την ομάδα που έχει ο οπαδός.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!