ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ Η ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ

 

Πειράζει που ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε. Πειράζει πολύ! Ανώνυμη εταιρεία είναι ο ΠΑΟΚ, όχι κλαμπ αλά Σύριζα. Προγραμματισμένη παράσταση είχε ο ΠΑΟΚ, με τους υψηλούς του στόχους, χθες στο Κίεβο και παρουσιάστηκε ανέτοιμος. Σαν τον ηθοποιό που μπέρδευε τις ατάκες του στην σκηνή. Σαν τον τραγουδιστή με φάλτσα στην ερμηνεία του τραγουδιού.

Περνάει, λέει, ο ΠΑΟΚ με το 1-1 που πήρε. Δεν ντρέπονται να το γράφουν αυτό! Πρέπει να ντρέπονται κι αυτοί που τα διαβάζουν. Βεβαίως περνάει ο ΠΑΟΚ, ακόμα και να έχανε 1-0. Γλύτωσε την ήττα από την ανύπαρκτη στο χάρτη Ολιμπίκ Ντόνετσκ ο ΠΑΟΚ, όμως όχι και τη ξεφτύλα. Το διασυρμό του με τόσο άθλια αγωνιστική εικόνα που είχε.

Ψηφίστε εμένα, θα κάνω καλύτερη διαπραγμάτευση με τους δανειστές έλεγε ο Τσίπρας. Τον ψήφισε ο κόσμος και πρωθυπουργός πλέον ο συριζαίος είπε ''Δεν τα κατάφερα, αλλά δεν τρέχει τίποτα''. Μαγκιά.

Και μετά ο Τσίπρας μας είπε ''Έκανα λάθος με τον Βαρουφάκη''. Σα να έλεγε ότι αντί να ρίξω στο καζάνι πατάτες έριξα αγγούρια.

Άκου, δεν πειράζει που ο ΠΑΟΚ ήταν κακός, πολύ κακός, αφού ελπίζει σίγουρα να προκριθεί. Τι να τον κάνεις αυτόν τον ΠΑΟΚ! Τον νικητή στη παρτίδα με την… Ολιμπίκ ντε κουρέλε;


Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ ΜΕ… ΚΑΜΠΑΛΑ