ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟΥ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

 

Άλλος άνθρωπος, στο σώμα, πήγε το 2013 στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, άλλος άνθρωπος, άλλο κορμί έχει σήμερα. Καμία σχέση ο μπασκετμπωλίστας, που τον αγαπάει όλη η Ελλάδα, με το λεβεντόπαιδο πριν 4 χρόνια, όπως τον ξέραμε. Μιλάνε οι φωτογραφίες.

Τι συνέβη; Ασφαλώς το πράμα δεν έγινε… μόνο του. Στον ανθρώπινο οργανισμό μόνο του γίνεται μόνο το χειρότερο. Όχι το καλύτερο! Να ξέρουμε τι λέμε. Και το καλύτερο είναι αποτέλεσμα “βοήθειας”. Τι θα πει αυτό;

Θα πει ότι ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ασφαλώς συμφώνησε να εξελιχθεί σωματικά σε τέτοιο βαθμό ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί στην υψηλές απαιτήσεις του Νο 1 μπίζνες πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, το ΝΒΑ. Δεν γίνεται τίποτα χωρίς να γνωρίζει τι παίρνει ο ίδιος επαγγελματίας αθλητής. Η κουβέντα είναι ακαδημαϊκή με αφορμή την θετική μεταμόρφωση του Νιγηριανής καταγωγής 23χρονου Έλληνα Γιάννη Ούγκο Αντετοκούνμπο.

Να την πάμε πιο βαθιά την ακαδημαϊκή μας κουβέντα. Γιατί, όχι. Όταν σπαρταράνε τα εκατομμύρια, τα πολλά, σε διψήφιο και τριψήφιο νούμερο εκατομμύρια, δεν παίζει το αν τα “βοηθήματα” είναι... απαγορευμένα ή προκαλούν βλαβερές συνέπειες. Τέλος πάντων, πως μετά από κάποια χρόνια προκαλούν κλονισμό στην υγεία του καριερίστα αθλητή.

Φανταστικό γκάλοπ, που το υπογράφω. Περισσότερο από το 75% πιτσιρικάδων μπασκετμπωλιστών, που ασχολούνται με προοπτική επαγγελματική, θα αποδεχόντουσαν και να “φαρμακωθούν” αν ήλπιζαν ότι θα κέρδιζαν 100 εκατομμύρια δολάρια σε 4 χρόνια όπως ο Αντετοκούνμπο. Και με την ευλογία των γονιών τους, παρακαλώ.

Ο παγκόσμιος τύπος θαυμάζει το υψηλής αισθητικής σιδερένιο κορμί, με τις ιδεώδεις γραμμές του Αντετοκούνμπο. Είναι σίγουρο ότι θα τον χρυσοπλήρωνε, θα ήταν ευνοούμενος του πολέμαρχου Αννίβα, γιατί ο Γιάννης διαθέτει την ιδεώδη κορμοστασιά του τέλειου πολεμιστή.

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ..., ΚΙ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΡΕΤΣΟΣ!