ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΠΕΣ!

 

Τα μπινελίκια της ζωής του κονόμησε αυτός ο Τζάστιν Γκάτλιν που την έσπασε στην εξέδρα γιατί ήρθε πρώτος στο 100μ. και κέρδισε τον Γιουσεϊν Μπολτ. Επειδή, λέει, κακώς έτρεξε ο μαύρος στο παγκόσμιο στίβου του Λονδίνου, καθ’ ό,τι ήταν σεσημασμένος στη ντόπα. Δύο φορές στο παρελθόν τον είχαν κάνει τσακωτό.

Οι άλλοι, δηλαδή, του τελικού στο κατοστάρι ήντουσαν καθαροί; Αντοπάριστοι. Και άξιζε το κράξιμο ο φουμαράς ο Γκάτλιν επειδή ήταν ατζαμής, ενώ οι άλλοι που έπιναν μονάχα χρωματιστό νερό, πρόσεχαν τι έπαιρναν, ήταν οκεϋ στούς έλεγχους αντιντόπιγκ.

Βγήκε και ο παλιός αθληταράς, ο Άγγλος Σεμπάστιαν Κόου, πρόεδρος της διεθνούς, και τα ‘βαλε με την WADA, το κατάστημα που κάνει τα κοντρόλια μήπως βρεί τους φαρμακωμένους, εκείνους που δεν μετράνε τις μπουκιές.

Όλοι δηλητηριάζονται, τέλος! Δεν υπάρχει ούτε ένας αθλητής υψηλού επιπέδου που να μην πάρει. Αυτή είναι η πιο γελοία υποκρισία του αιώνα στην εποχή μας. Να κυνηγάνε τους ντοπαρισμένους και να δίνουν μετάλλια σ’ εκείνους που δεν τους τσεκάρουν.