ΚΑΜΜΕΝΑ ΛΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Άσχημο. Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις είναι οι ποδοσφαιριστές που βγαίνουν φόρα παρτίδα στον αέρα και λένε ότι τους χρωστάει λεφτά ο Παναθηναϊκός. Άσχημο; Πολύ άσχημο.

Δεν υπάρχουν λεφτά. Και στη μέσα και στην από μέσα τσέπη. Κατανοητό. Ποιό; Επειδή δεν υπάρχουν τα ψιλά η ομάδα ψιλοβουλεύεται με φτηνιάρικες μεταγραφές. Δεν την παίρνει να κάνει συμβόλαιο σε ποδοσφαιριστές αξίας.

Όχι, όμως, να ξεφωνίζουν κάθε τόσο ποδοσφαιριστές τον Παναθηναϊκό, γιατί ενω συμφώνησε η ΠΑΕ σ’ ενα άλφα διακανονισμό αποπληρωμής, πάλι δεν είναι εντάξει. Και να τον τρέχουν κοτζάμ Παναθηναϊκό, να τον εκθέτουν σε φίφες και ουέφες.

Ο Κριστιάν Λεντέσμα. Ένας ακόμα της λίστας των απλήρωτων. Μια ακόμα αποτυχημένη μεταγραφή. Διότι αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Παναθηναϊκού με το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα. Αστοχεί στις μεταγραφές. Όνομα βαρύ ο Παναθηναϊκός και ψάχνεται με παίκτες «ονόματα», οι οποίοι όμως έχουν τελειώσει, έχουν κάψει τα λάδια τους. Όπως αυτός ο Αργεντίνος Λεντέσμα, που ήταν περαστικός, ούτε που ακούμπησε, και ζητάει τα ρέστα με το δίκηο του, καθ' ό,τι εργαζόμενος.


Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΙΣΤΟΛΙΑ, ΙΒΑΝ ΚΑΙ ΤΙΓΡΗΣ!