ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΟ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

 

Δεν το βλέπω με τίποτρα να στηθεί σε κανάλι κανένα reality στο οποίο θα συμμετέχουν... πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων. Και ο Νίκος Αναστόπουλος να κληθεί ως σχετικός στη κριτική επιτροπή, που θα βαθμολογεί τους «παίκτες», τις προεδράρες των ΠΑΕ, ντέ.

Και επειδή, φαίνεται, είναι δύσκολο να μπούν στο τηλεπαιχνίδι οι πρόεδροι των ομάδων, διότι οι ίδιοι είναι καναλάρχες, και θα βρωμίσει η δουλειά, ο Αναστόπουλος έβγαλε το συμπέρασμα: «Ο Μαρινάκης είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος του Ολυμπιακού, όλων των εποχών!»

Ώπα, ρε, το γλύψιμο. Έτσι το λέω εγώ. Γλύψιμο. Κριτική θα το πω αν ο προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής υπήρχε περίπτωση να πει ότι ο Μαρινάκης δεν είναι καλός πρόεδρος, είναι ο χειρώτερος στην Ιστορία του Ολυμπιακού. Η μας έχει συνηθίσει ο Αναστασιάδης να λέει δημόσια τη γνώμη του για άλλους προέδρους, και για προηγούμενους προέδρους του Ολυμπιακού.

Έχει αυτό το χούι ο Αναστό, να κάνει κριτική προέδρων; Όχι. Που κολλάει, λοιπόν, η καλή κουβέντα για τον Μαρινάκη. Και επειδή δεν κουβεντιάζουμε αέρα πατέρα, αλλά για να βγεί ζουμί, ρωτάω, ακαδημαϊκώς.

-Με ποιά κριτήρια είναι άξιος, πανάξιος ή ανίκανος ένας πρόεδρος.

Εδώ είμαστε. Μεγάλος πρόεδρος είναι αυτός που τον παραδέχονται και οπαδοί άλλων ομάδων. Ο Μαρινάκης, καλώς, κακώς, δικαίως, αδίκως, είναι ο πιο μισητός πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ελλάδος.

Παρακάτω. Μεγάλος πρόεδρος δεν είναι αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα. Σα να λές ότι είναι υπουργάρα ο πολιτικός επειδή διόρισε αργόσχολο τον γιο σου. Μεγάλος πρόεδρος είναι, για να μη λέμε πολά, εκείνος που με το έργο του στην δική του ομάδα βοηθάει στην ανάπτυξη και πρόοδο του ποδοσφαίρου γενικώς.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙ ΤΟΥ ΧΑΣΙ