ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ

 

Έγιναν, τελικά, οι εκλογές της ΕΠΟ με την… επίβλεψη και την ευλογία της FIFA διότι δεν πήγαινε άλλο να… αποφασίζει η διορισμένη διοίκηση. Παίζουν και τα προσχήματα, δημοκρατία έχουμε και τα τσιράκια που εκλέγονται πρέπει να έχουν μία επίφαση πολιτικής ανεξαρτησίας. Αποκαταστάθηκε η τάξη, λοιπόν, επανήλθε η ομαλότητα και επειδή, επιτέλους, προέκυψε η… αλλαγή όλα μπαίνουν στο σωστό δρόμο. Της υγείας και της προόδου (Δεν άκουσα παλαμάκια).

Ποια είναι η περιλάλητη εδώ και μήνες αναμενόμενη διοικητική αλλαγή στην ΕΠΟ; Ότι ανήκουν πλέον στο παρελθόν οι προηγούμενες αιρετές διοικήσεις που ελέγχονταν από τον Μαρινάκη. Το οποίον πρόεδρο του Ολυμπιακού κατηγορούσαν οι αντίπαλοί του, αλλά και η δικαιοσύνη, για συμμετοχή αρχηγική στην εγκληματική οργάνωση.

Πήγε φυλακή ο Μαρινάκης; Όχι. Τιμωρήθηκε; Όχι. Του πείραξαν έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά του; Όχι. Του αφαίρεσαν ένα δράμι από τα κιλά του; Όχι. Γιατί; Επειδή ο Μαρινάκης είναι ισχυρός. Πιο ισχυρός από τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Άρα;

Και ο νέος πρόεδρος, ο κύριος Γραμμένος δεν μπορεί να είναι σε θέση να καταγγείλει, τέλος πάντων να ζητήσει να κινηθούν οι διαδικασίες σε βάρος άλλου οικονομικά ισχυρού προέδρου ΠΑΕ.

Επιτέλους! Το ποδόσφαιρο δεν είναι στημένο πάνω στη σαπίλα και το βόθρο επειδή… ευθύνεται η ΕΠΟ. Ποια ΕΠΟ! Η διοίκηση της ομοσπονδίας, εδώ και δεκαετίες, είναι γιουσουφάκι σκέτο κάποιου προέδρου ΠΑΕ. Του Βαρδινογιάννη, του Κόκκαλη, του Μαρινάκη. Και πλέον του Σαββίδη. Άρα; Κατάρα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΡΕ, ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ!