ΜΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΕ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ!

 

Ό,τι θέλουν, λένε. Αλλοιθώρησαν με τις ξεφωνημένες ευκαιρίες του Λεβαδειακού και έβγαλαν… άτυχη την ομαδίτσα για τα μπάζα του Κομπότη. Ξεφτυλίστηκε, λένε, ο Παναθηναϊκός, γλύτωσε με το 0 – 0, και για πλάκα θα άρπαζε τουλάχιστον 2 – 3 τεμάχια.

Ναι, είναι αλήθεια ότι στη Λεωφόρο ο Λεβαδειακός έχασε τα άχαστα, όμως χωρίς να το αξίζει. Ο Παναθηναϊκός, ένα σκόρπιο πράμα, ''εκβιαστικά'' χάριζε τις ευκαιρίες στον προβληματικό, σίγουρα και κομπλεξικό αντίπαλο του. Κι αυτή είναι η γκραν σουξέ δυστυχία του Παναθηναϊκού.

Στην πραγματικότητα η ομάδα που διασύρθηκε στη Λεωφόρο είναι ο Λεβαδειακός, που την περασμένη σαιζόν υποβιβάστηκε και χαριστικά συνεχίζει στη σούπερ ληγκ. Δεν κέρδισε ένα κατάδικό του παιχνίδι διότι ήταν ανίκανος να σκοράρει. Πέταξε από το μπαλκόνι τις ευκαιρίες, μέχρι που το μυαλό σου πήγαινε στο πονηρό. Πως δεν ήθελε να κερδίσει, για άγνωστους λόγους.

Ο Παναθηναϊκός δεν αντέχει κριτικής. Τόσο ανύπαρκτος στο γήπεδο. Τόσο χαμένος. Τόσο γειτονιά. Ο Λεβαδειακός, όμως, ο χειρώτερος από την εποχή του Οικονόμου και του Σκλαπάνη. Ομάδα γάμα εθνικής. Φοβήθηκε, έτρεμε και δεν είχε τη δύναμη να σπρώξει ένα σκιάχτρο, ένα φάντασμα, έναν πρώην Παναθηναϊκό, και να τον ρίξει κάτω.

Υποψιάζομαι ότι γι’ αυτή την απόλυτη αποτυχία του να μην κερδίσει ένα πανεύκολο ματσάκι, ο Λεβαδειακός θα τιμωρηθεί. Θα υποβιβαστεί. Να το θυμάστε.

 

Διαβάστε ακόμα:

Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ''ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ'