ΘΑ ΕΡΧΟΣΟΥΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΣΙΛΑ;

 

Ένα ακόμα αραπάκι στον Παναθηναϊκό. Γιακούμπα Σιλά στο όνομα. Μεταγραφή της τελευταίας στιγμής στην ομάδα που ξεκίνησε και τούτη τη σαιζόν με στόχο το πρωτάθλημα και από απίθανη τύχη γλύτωσε την ήττα στην έδρα της από τον Λεβαδειακό. Δανεικός αυτός ο Σιλάς, όχι αγορασμένος, ως αντί - Ζέκα. Όπως λέμε αντί - Μπεργκ, κι αύριο, ας ελπίσουν στον Παναθηναϊκό να λένε για αντί - Σιλά.

Μια ερώτηση. Ποιος ποδοσφαιριστής αξίας που δεν είναι τελειωμένος από τα 27 του χρόνια, συμφωνεί να έρθει στον Παναθηναϊκό του σήμερα. Ξεκάθαρο το ερώτημα. Είναι ο Παναθηναϊκός η ομάδα η οποία μπορεί να βοηθήσει τον ταλαντούχο και παρεξηγημένο Αφρικάνο Σιλά να βγει στον αφρό, ώστε να κάνει κανονική μεταγραφή σε κλαμπ με αέρα στην Ευρώπη.

Τα άντερά τους γράφουν πάλι τα μήντια, όπως κάνουν για κάθε παικταρά που έρχεται σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Πόσοι απ’ αυτούς που διαβάζουν τα σχετικά με τον συγκεκριμένο Σιλά, ο οποίος δεν πέρασε τα ιατρικά τεστ στη Δυναμό Ζάγκρεμπ, θα έκαναν την επιλογή “Παναθηναϊκός”; Σε ομάδα με οικονομικά προβλήματα και αγωνιστικά στα κάτω της.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΠΡΑΣ Η ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ!