ΟΙ ΥΠΟΥΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

 

Θα ανέβει ο Άρης σ’ αυτή τη δόση ή θα κολλήσει κι άλλα ένσημα στην β’ εθνική; Υπάρχει η απάντηση και είναι ολότελα αξιόπιστη. Μην προλάβει, όμως, να πει κανένας απ’ την χώρα των ούφο ότι “Άρης είναι”, άρα θα ξαναβρεθεί στα σίγουρα στην super league. Γιατί, δύο χρόνια στη γάμα κι άλλα δύο στη βήτα εθνική, δεν ήταν Άρης; Τα ηρωϊκά Τσίρκουλα ήτανε.

Δεν ξέρεις αν αποτύχει πάλι ο Άρης. Πως να το ξέρεις όταν κρατάνε ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους τόσο οι αντίπαλοι του Άρεως, όσο και οι “εχθροί” του.

Έτσι είναι. Με δύο κατηγοριών ομάδες θα παλέψει ο Άρης. Η πρώτη είναι οι ανταγωνιστές του, π.χ. ΟΦΗ, Τρίκαλα και σία, όποια άλλη ομάδα κυνηγήσει άνοδο, και που ακόμα δεν έχουν δει πόσο μετράνε αγωνιστικά.

Η άλλη κατηγορία ομάδων, και η πιο επικίνδυνη, είναι τα “μικρόβια” του πρωταθλήματος. Αυτά που έκοψαν τον δρόμο του Άρεως, για να κάνουμε ταμείο. Λέω “μικρόβια” εκείνες τις ομάδες που είναι οι ύπουλοι εχθροί, όχι οι κατ' ευθείαν αντίπαλοι του Άρεως. Είναι οι ομάδες που στόχο έχουν να σωθούν στην κατηγορία, αλλά κάνουν ζημιές.

Να θυμίσω π.χ. ότι ο Άρης την περασμένη σαιζόν έχασε από την Καλλιθέα, πούλησε “Χ” στο Χαριλάου σε Πανσερραϊκό, Αιγινιακό, να, στη σούμα 7 πόντοι. Την άνοδο, δηλαδή, ο Άρης την έχασε από τα ''μικρόβια'' της κατηγορίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΘΕΛΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ(!) ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ