ΠΟΙΟΣ ΜΑΓΚΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Ο Μαρινάκης πούλησε ένα νεαρό παίκτη αμυντικό, στο όνομα Ρέτσος, με 22 εκ. Ο Αλαφούζος παραχώρησε, διότι δεν μπορούσε να τους κρατήσει, τις δύο καλύτερες μονάδες της ομάδας, τους Μπεργκ, Ζέκα έναντι 5,5 εκ. Μήπως εδώ τελειώνει η κουβέντα για τη διαφορά μεγέθους σήμερα ανάμεσα στους «αιώνιους».

Ο Παναθηναϊκός στο τρίτο του παιχνίδι πρωταθλήματος έγραψε μηδέν γκολ, κι αυτή τη φορά στην Κέρκυρα γνώρισε την ήττα με 1-0. Με μία ομάδα όπου ο προπονητής Ουζουνίδης χρησιμοποίησε 7 από τους νεομεταγραφέντες.

Αλήθεια, ποιος έκανε τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού; Ο Θεσσαλονικιός μάνατζερ Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, ο οποίος είχε εγκατασταθεί στα γραφεία της ΠΑΕ με τις συστάσεις και τις ευλογίες του Ουζουνίδη.

Και με πιο μπάτζετ έγιναν οι πολλές μεταγραφές, π.χ. του κομαντάτε Τσάβες που ήρθε στην Ελλάδα να… πάρει τίτλους. Κάποιων άλλων Β διαλογής από το πανέρι και των Τσανδάρη, Αυλωνίτη που δεν έκαναν στο Ολυμπιακό. Έτσι, για να ξέρουμε αν είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα όσοι σαλιαρίζουν πώς ο μνημονιακός Παναθηναϊκός είναι άξιος να χτυπήσει πρωτάθλημα.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!