ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ… ΑΛΑ ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Πολιτικάντικα πράγματα. Εντελώς λαϊκίστικα. Ο επιχειρηματίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, με αφορμή τα χάλια του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, δήλωσε «παρών» λες και η ΠΑΕ έχει ανάγκη έναν Τσίπρα. Κάποιον παραμύθη που εμπορεύεται χωρίς προσωπικό κόστος την απελπισία του κοσμάκη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τι λέει για τον καημό των οπαδών της ομάδος;

- Φταίει η ΝΔ! Και το ΠΑΣΟΚ. Και η κυβέρνηση. Και το κράτος ολόκληρο, για τα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Για αδυναμία της ομάδας να πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα. Όπως ο Τσίπρας αντί να παρουσιάσει έργο κατηγορεί από το πρωϊ μέχρι το βράδυ τους κομματικούς του αντιπάλους, έτσι και ο Γιαννακόπουλος:

- Λέει ότι ζούμε σε μία χώρα με γαβρορίζες 20 ετών.

- Ότι η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ έχουν κυβερνητική εύνοια.

- Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, δηλαδή Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης… περιέργως διαθέτουν πολύ βαθιά πορτοφόλια.

Δηλαδή; Ό,τι θέλει ο κόσμος ας βάλει στο νου του. Π.χ. Μαρινάκης, Μελισσανίδης, Σαββίδης κάνουν λαθρεμπόρια ηρωίνης, όπλων, πολύτιμων λίθων. Ίσως φέρνουν κορίτσια από την ανατολική Ευρώπη να τις εκπορνεύουν. Η κυβέρνηση τους χαρίζει οφειλόμενα ποσά στην εφορία.

Κρίμα! Χίλιες φορές κρίμα που η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει μεγαλομέτοχο τον Αλαφούζο που ούτε βαθύ πορτοφόλι έχει, ούτε κανάλι και εφημερίδα, ούτε παπόρια. Ρε, τον φουκαρά τον Παναθηναϊκό, το μόνο που του μένει είναι να ζητήσει πολιτική κάλυψη από την… κεντροαριστερά.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ