ΤΗΣ ΑΕΚ Η ΡΙΕΚΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΗΣ… ΣΠΟΡΤΙΓΚ!

 

Είδαμε τι έπαθε ο Ολυμπιακός από την Σπόρτιγκ, που μόνο Μπάρτσα και Γιούβε δεν είναι. Και το υπέστη, και το γλύτωσε να λες καλύτερα το σούπερ ντούπερ κάζο, γιατί ο ίδιος ο Ολυμπιακός τα ‘θελε και τα ‘παθε. Δεν βλέπουμε την Σπόρτιγκ με μεγαλύτερο μπόι από αυτό που πραγματικά έχει.

Το 0 – 3 εύκολα γινόταν και 0 – 6 από το πρώτο κιόλας ημιχρόνιο διότι η ομάδα από την Πορτογαλία διέθετε παίκτες ικανούς να εκμεταλλεύονται τους ακάλυπτους χώρους που τους χάριζαν οι αντίπαλοι τους.

Το ίδιο και η Ριέκα! Το ξέρει η ΑΕΚ πως η ομάδα της Κροατίας είναι επιθετικά τόσο επικίνδυνη όσο η Σπόρτιγκ; Οπότε, τι να πρωτοφροντίσει απόψε στις 8 η ΑΕΚ, η οποία σίγουρα πάει για αποτέλεσμα; Να παίξει αμυντικά για το 0 – 0. Να παίξει αμυντικά με τη σκέψη να σκοράρει. Πως, όμως, χωρίς κυνηγούς με ενέργεια και ταχύτητα να ποντάρει στις αντεπιθέσεις;

Μήπως η Ριέκα, που έχασε δύο φορές τον περασμένο μήνα από τον Ολυμπιακό, δώσει δικαιώματα στην ΑΕΚ. Άσχημο θα ‘ναι αυτό, αν οι κιτρινόμαυροι δεν εκμεταλλευτούν μια τέτοια περίπτωση.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΗΠΩΣ Η ΤΑΜΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ...