ΠΕΝΑΛΤΥ - ΜΑΙΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

 
Στόχος ήταν να ξεδοντιαστεί η εγκληματική οργάνωση. Όχι να μη φτιαχτεί μία νέα οργάνωση! Δεν γίνεται να διαλύσεις τον άλλονα χωρίς να φτιάξεις τη δική σου οργάνωση. Να ξέρουμε τι λέμε.
Τι, δηλαδή. Θα του πεις του αλλουνού ''Παρακαλώ, αν έχετε την καλοσύνη, αδειάστε μας τη γωνιά, διότι ήρθε η σειρά μας...''. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Με μαϊμού πέναλτυ πάτησε κορυφή στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ. Εκεί είσαι ακόμα! Που να δεις το πέναλτυ υπέρ της ΑΕΚ στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Και τους 5 βαθμούς μπροστά, τη διαφορά από τον Ολυμπιακό.
 
Αφού η μπάλα με την Λαμία δεν έμπαινε, τι έπρεπε να γίνει. Το κοράκι έκανε το καθήκον του. Έλα! Πλάκα κάνουμε. Να το γυρίσουμε στο σοβαρό, διότι πάντα κάποιοι μαλάκες θα παρεξηγήσουν την... αλήθεια. Και ποια είναι η αλήθεια; Ότι είμαστε καταδικασμένοι να ασχολούμαστε με τη διαιτησία, όχι με το ποδόσφαιρο.
 
Αυτή είναι η σύφιλη του πρωταθλήματος. Η πουτάνα η διαιτησία. Οι σφυρικτράκηδες. Μία ζωή. Δεν ξεχνιέται αυτή η αρρώστια. Είναι το φαγητό που τρέφει μήντια και εξέδρα.
 
Και να μην υπάρχει εγκληματική οργάνωση, θα την ανακαλύψουν. Δεν μπορούν χωρίς αυτήν. Είπαμε. Η καταδίκη.