ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΣΕ ΤΖΙΓΓΕΡ – ΑΛΑΦΟΥΖΟ Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

Απαράδεκτο οι βαλτοί της ολιγάριθμης ομάδας, προχθές στη Λεωφόρο, να ψάχνουν να βρουν τον Παναγόπουλο, για να τον κοπανήσουν, όπως την άλλη φορά. Ο υποτιθέμενος και παράνομος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ δεν είναι υπόλογος στην εξέδρα, παρά μόνο στο αφεντικό του, τον Αλαφούζο.

Ο Χρήστος Παναγόπουλος, με την ευκαιρία ότι ο Γιαννακόπουλος χαρακτήρισε ''μαριονέτα'' τον Αλαφούζο, είναι αυτός που τον έψησε να μπει στον Παναθηναϊκό. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην δημοσιογράφος έγινε ο συνδετικός κρίκος του καναλάρχη με τον πρώην μεγαλομέτοχο Τζίγγερ Βαρδινογιάννη. Ήταν επόμενο οι δυο τους, ο σκάης και ο Γιάννης του Βαρδή να συναντηθούν 4-5 φορές, ίσως και έξι πριν ο πρώτος αποφασίσει τελικά να αναλάβει τη σακατεμένη οικονομικά ΠΑΕ.

Να ξεκαθαριστεί, επειδή οι οργισμένοι βαλτοί, στο ματς με τον Απόλλωνα, αποκαλούσαν ''δούλο'' τον Αλαφούζο και βρίζανε την ''οικογένεια'', δίχως να αναφέρουν το όνομα ''Βαρδινογιάννη''. Λοιπόν. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη με την είσοδο του Αλαφούζου στο μαγαζί ούτε έχουν, ούτε θέλουν να έχουν σχέση με τον Παναθηναϊκό. Με τελεσίδικη και... ορκισμένη απόφαση.

Με ποιο, όμως, κίνητρο ο παίκτης Αλαφούζος έβαλε το σβέρκο του κάτω από τη λαιμητόμο του Παναθηναϊκού ; Ε, αυτό είναι ένα άλλο, ξεχωριστό κεφάλαιο.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΓΙΑ… ΜΑΡΙΝΑΚΗ