ΤΟ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΟ ''ΑΕΚ - ΓΙΟΥΒΕ'' ΓΙΑ... ΧΑΣΙ

 

Όποιος υπογράφει ότι ο Χάσι παίζει το κεφάλι του στον Ολυμπιακό είναι Ασχετίδης. Ότι από τη τύχη που θα έχουν τα παιχνίδια με ΑΕΚ και καπάκι με την Γιουβέντους κρίνεται η παραμονή του Κοσοβάρου. Σίγουρα είναι Ασχετόπουλος όποιος τα λέει αυτά.

Ποιος ασχολείται με τον προπονηταρά! Με την πανεύκολη και εντυπωσιακή και γεμάτη πυγμή απόφαση του Μαρινάκη να τον καθαρίσει σαν αυγό. Το ζητούμενο δεν είναι ο... προπονητής, ο οποίος δικαίως ή αδίκως θα πληρώσει τον ένφια κι όλους τους φόρους μαζί, χωρίς δόσεις, από την εποχή του Βαρουφάκη.

Το ζόρι θα το έχει ο Ολυμπιακός, αν χάσει απόψε από την ΑΕΚ και στη συνέχεια την Τετάρτη δείξει πάλι άδειο μύδι με την Γιούβε. Και επειδή μιλάμε ποδοσφαιρικά, η κουβέντα είναι απόλυτα οικονομικού χαρακτήρα.

Αποτυχία στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα ισοδυναμεί με επιτόπου απαξίωση της χρηματιστηριακής αξίας του ρόστερ του πρωταθλητή. Και ''διαφυγόντα κέρδη'' από το ταμείο της ΠΑΕ. Όσοι επικεντρώνονται στα λάθη του Χάσι, στην πιθανότητα απομάκρυνσης του προπονητή, απλά πουλάνε show, Τίτλους πρωτοσέλιδους και άνευ ουσίας αναλύσεις.

Λες και θα κέρδίζα ασημένιο φλουρί αν έδιωχνε ο Τσίπρας τον Κουρουμπλή. Λες και θα γλύτωνα την πίσσα αν ήταν άλλος υπουργός.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΑΔΕΙΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...