ΕΝΤΟΛΗ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ,ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΥ

 

Η απόφαση του ''παραιτημένου'' Αλαφούζου να απομακρυνθούν οι Χρήστος Παναγόπουλος και Αθηνά Μπαλωμένου δεν είναι του ίδιου του αφεντικού της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ναι, αυτός είναι τυπικά και ουσιαστικά το κουμάντο στην ανώνυμη εταιρεία, ο Αλαφούζος. Πολύ περισσότερο όταν ο στα χαρτιά πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Μάνος Μαυροκουκουλάκης εδώ και τέσσερις μέρες πήρε τα πράγματά του από την ΠΑΕ και έφυγε, αφού προηγουμένως γνωστοποίησε την παραίτηση του στους υπαλλήλους και σ’ όλους τους χρήστες της εταιρείας.

Εκπρόσωποι των οργανωμένων απαίτησαν από τον ''παραιτημένο'' Αλαφούζο να τελειώσει τους πιο έμπιστους ανθρώπους του, την δικηγόρο Μπαλωμένου και τον Παναγόπουλο που αυτός στο μαγαζί ασκούσε διοίκηση στο όνομα του μεγαλομετόχου.

Και την απομάκρυνση του Σπύρου Βλάχου ζήτησαν οι οργανωμένοι, οι οποίοι πάντα και σε κάθε κατάσταση είναι μέσα στο παιχνίδι με την ευθύνη οοοοοοόλων των αφεντικών και παρατρεχάμενων τους από συστάσεως ΠΑΕ.

Για τον φέρελπι Βλάχο έθεσε βέτο μία συνιστώσα των χουλιγκάνων διότι στο… ''κίνημα'' των οργανωμένων παίζουν διάφορες ''τάσεις''. Το εν λόγω, όμως, στέλεχος ο παραιτημένος Αλαφούζος σκέπτεται να το χρησιμοποιήσει, άγνωστο προς το παρόν σε ποιο ρόλο συγκεκριμένα, και γι’ αυτό δεν τον θυσιάζει.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο «ΛΑΡΥ»