ΑΝ ΠΑΕΙ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ, ΘΑ… ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;

 

Εκεί που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός δεν είναι σενάριο εκτός λογικής προβλέψεως να επιλέξει η ΠΑΕ την έξοδο από την κρίση με τον σκόπιμο υποβιβασμό της. Την ντροπιαστική αλλά και σωτηρία επιλογή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

Το ερώτημα είναι αν αυτός ο Παναθηναϊκός, δηλαδή η συγκεκριμένη ΠΑΕ του μεγαλομετόχου Γιάννη Αλαφούζου, εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν, δηλαδή, είναι σε θέση να επαναφέρει την ομάδα στο μεγάλο πρωτάθλημα.

Μεγάλο μέγεθος ο Άρης, αλλά ακόμα βολοδέρνει στην Β’ εθνική, αφού ήδη έκανε στάση δύο χρόνια σ’ αυτό το πρωτάθλημα και άλλα δύο χρόνια στην Γ’ εθνική. Ποιος κόσμος; Οι οπαδοί είναι για να ρίχνουν μπινελίκια και να χειροκροτούν την ομαδάρα. Όχι να διοικούν, ούτε να πληρώνουν μεταγραφές.

Αντίθετα από τον Άρη, η ΑΕΚ έπαιξε ερασιτεχνικό το 2013-14, Β’ εθνική 2014-15 και ως ομάδα σούπερ ληγκ το 2015-16 πήρε και το κύπελλο.

Αν ρωτήσεις την πιάτσα, θα σου πουν ότι η διοίκηση Αλαφούζου, του μαγαζάτορα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι «φυτά». Πέντε χρόνια ενεργούσε ως ΚΟΒ, κομματική οργάνωση βάσης του ΚΚΕ. Της διαμαρτυρίας το κάγκελο. Το ‘χε ρίξει μονίμως στις καταγγελίες κι είχε ξεχάσει ότι είναι ομάδα εξουσίας.


Διαβάστε ακόμα:

ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ