ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!

 

Κατ’ αρχήν δεν έχασε η ΑΕΚ. Να μιλάμε ποδοσφαιρικά, όχι φασιστικά. Ο Αστέρας κέρδισε. Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος ΑΕΚ δεν υπήρχε στο γήπεδο, άρα πως είναι δυνατόν να χάσει ή να κερδίσει. Το λεβέντικο παιχνίδι του Αστέρα δεν επέτρεψε στην ΑΕΚ να παρίσταται στον αγώνα.

Να μάθουμε να ασχολούμεθα και με τις ''μικρές'' ομάδες, μάλιστα όταν οι... ''μεγάλες'' δεν είναι μεγάλες στην πραγματικότητα. Το μπούγιο των οπαδών τους τις κάνει παραμύθι φούρναρης μεγάλες.

Πρόβλημα. Γκέλα ο ΠΑΟΚ με την Λάρισα. Ήττα ο Ολυμπιακός από τον Ατρόμητο, ήττα και η ΑΕΚ από τον Αστέρα. Σε ποια ομαδάρα να δώσουμε το πρωτάθλημα; Στον Ουζουνίδη. Στον Πανιώνιο. Πρόβλημα.

Το λυπηρό για την ΑΕΚ δεν ήταν αυτό το 2 – 0 του Αστέρα. Ήταν ότι δεν αντέδρασε μετά το 1 – 0. Δεν βγήκε μπροστά. Πολύ σωστά! Η αγωνία της απέναντι σε μία ομάδα, που ήταν ο ορισμός της ομάδας, και δάγκωνε, ήταν να μη φάει κι άλλο τεμάχιο. Πως, λοιπόν να γλυτώσει η ΑΕΚ μόνο με 1 – 0;

Απίστευτο σκηνικό. Κάνει το πρώτο γκολ ο Αστέρας και από το επόμενο κιόλας λεπτό κυνηγάει το δεύτερο. Η ΑΕΚ να συνεχίζει να χάνει όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Και να μην είναι σε θέση όχι να φτιάξει ευκαιρία, που τέτοια πολυτέλεια, αλλά να μη μπορεί να αλλάξει το τόπι.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΗ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ!