ΠΟΙΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σιγά τις γλάστρες. Και ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Και ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν λέει το όποιο αξίωμα, αν δεν κουβαλάει ουσία. Και εξουσία.

Μόνον αφεντικό δεν είναι ο 70χρονος παλιός τερματοφύλακας. Πρόεδρο τον έβαλε ο Αλαφούζος, αλλά δεν διοικεί. Και κανένας δεν θα ήθελε να ήταν στη δύσκολη θέση του. Από μια άποψη είναι ένα είδος ηρωϊσμού να είναι κάποιος σήμερα πρόεδρος σε ανώνυμη εταιρεία πριν την απειλή της πτώχευσης, χωρίς ο ίδιος προσωπικά να έχει προκαλέσει τη χασούρα.

Το χάος είναι η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναίκός. Τι μπορεί να κάνει ο Κωνσταντίνου. Και η τριπλέτα μαυροντυμένων από δίπλα του, όταν δεν υπάρχουν λεφτά. Όταν το ταμείο είναι άδειο. Όταν τον κυνηγάνε αυτοί που τους χρωστάει ο Παναθηναϊκός;

Από κοντά και ο κύριος Σπύρος Βλάχος, της απόλυτης εμπιστοσύνης Αλαφούζου. Και τα παιδιά της Θύρας 13 που μπαινοβγαίνουν στον Παναθηναϊκό. Ούτε μπορεί να «βοηθήσει» και ο μηχανικός με τα σχέδια της αναμόρφωσης της Λεωφόρου. Κάποιος άλλος υπάρχει στο μαγαζί; Ο ευρών τον κάποιον άλλον, αμοιφθείσεται.


Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ, Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ!