ΚΙ ΟΜΩΣ, ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

 

Ο ψύχραιμος παρατηρητής ξαφνιάστηκε από την αλήθεια των συναισθημάτων που έβγαλαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, με το τέλος του παιχνιδιού. Κέρδισαν 2-1 στις καθυστερήσεις, και ο έξαλλος πανηγυρισμός τους ήταν ένα αλλόκοτο «γαμώτο».

Είχαν μείνει με εννέα, ο διαιτητής έπνιξε κανονικό γκολ της Λάρισας, δεν έγραψε το 1-2 και ήρθε το τούμπα 2-1 με… σέντρα, μ’ ένα γέμισμα, όπου η μπάλα πέρασε από τρύπα της βελόνας, από τρεις ποδοσφαιριστές, χωρίς να κάνει επαφή.

Τι, όμως, αποκάλυπτε το ξέσπασμα, ο αυθορμητισμός στο ασυνήθιστο, στο πυρετικό πανηγύρι των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για το ανέλπιστο 2-1; Σκέψου τον… Αλαφούζο! Αυτή είναι η απάντηση.

Παράτησε την ομάδα ο Αλαφούζος και οι φουκαράδες οι επαγγελματίες παίκτες επιτόπου βρέθηκαν στο κενό. Τι αξία να έχει το όποιο συμβόλαιο τους με μία καταχρεωμένη ΠΑΕ! Δεν γνωρίζουν τι μέρα τους ξημερώνει αύριο, μεθαύριο, με εργοδότη που χρωστάει ακόμα και στον μπακάλη, στον φούρναρη εκεί στο Κορωπί.

Με το ξέφρενο πανηγύρι και το μάτι που γυάλιζε αμέσως μετά το 2-1 οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όχι βέβαια συνειδητά, έδιναν μία κατάμουτρη «απάντηση» στον πρώην αφεντικό τους. Στον καναλάρχη. «Εμείς αξίζουμε, εσύ δεν μας πίστεψες, εσύ πρόδωσες την ομάδα, εμείς είμαστε εδώ!...».

Διαβάστε ακόμα:

 

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣΕ!!!