Η ΑΕΚ REALPOLITIK ΜΕ ΜΙΛΑΝ

 

Τι θα κάνει η ΑΕΚ με την Μίλαν στην Ιταλία; Άκυρον το ερώτημα. Δεν χρειάζεται απάντηση. Είναι δύο διαφορετικά μεγέθη η Μίλαν και η ΑΕΚ. Δύο διαφορετικοί κόσμοι. Δεν μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά.

Άλλο ότι η ΑΕΚ πιθανότατα να πάρει αποτέλεσμα! Τίποτα δεν αλλάζει αν η ΑΕΚ πάρει «Χ», ακόμα και να κερδίσει. Η ΑΕΚ θα ‘ναι πάντα η ΑΕΚ και η Μίλαν πάντα Μίλαν.
Το ερώτημα τι θα κάνει η ΑΕΚ απόψε κόντρα στην Μίλαν, απλά δίνει την αφορμή να πούμε το άλλο. Ότι την έννοια του realpolitik την βλέπουμε στο ποδόσφαιρο, επειδή είναι μπίζνες κι αυτό, όχι στην… πολιτική που είναι λόγια. Μόνον λόγια.

Είναι της πλάκας όποιος λαμβάνει υπ’ όψιν του το τι είπαν ο Τραμπ και ο Τσίπρας. Μεγαλύτερη αξία έχει μία καφενειακή κουβέντα, παρά οι διάλογοι μπροστά στην κάμερα του πατριάρχη σήμερα του καπιταλισμού Τραμπ και του οπαδού της… αριστερας Τσίπρα.

Η ΑΕΚ, για να επανέλθουμε στο realpolitik ανάγνωσμα, είναι ελληνική ομάδα και στοχεύει στο πρωτάθλημα. Άρα, έχει εκτός πλάνων την Μίλαν. Αυτονόητο το γιατί. Δεν μπορεί μία ελληνική ομάδα να κτυπάει δύο στόχους. Σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Άρα, η ΑΕΚ δεν θα κυνηγήσει αποτέλεσμα από την Μίλαν, ενώ με παθητικό ποδόσφαιρο, με συντήρηση θα φροντίσει να αποφύγει απώλειες. Τραυματισμούς και καύσιμα από το ρεζερβουάρ που θα τα χρειαστεί στη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ