ΣΤΡΩΜΕΝΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Ο Ολυμπιακός έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα. Αυτό λέει η βαθμολογία. Και γιατί βρίσκεται 5 βαθμούς από την κορυφή, και γιατί βλέπει την πλάτη τριών ομάδων, του Ατρόμητου, του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ.

Ναι, έχει χάσει έδαφος στη βαθμολογία ο Ολυμπιακός, και για έναν ακόμα λόγο. Βρίσκεται στην ίδια… μοίρα με Πανιώνιο και Λεβαδειακό, με τους οποίους είναι ισόβαθμος.

Βρισκόμαστε, όμως, ακόμα στην ένατη αγωνιστική. Ούτε το ένα τρίτο του πρωταθλήματος δεν έχει ολοκληρωθεί. Μήπως ο πρωταθλητής τερματίσει πρώτος με το τέλος του πρώτου γύρου; Πιθανότατο.

Από τη μία θα σκοτωθούν μεταξύ τους οι «άλλοι», σε ντέρμπυ, και από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει ένα στρωτό πρόγραμμα, σκέτο χαλί μπουχάρα. Αυτή, όμως, η καθ’ όλα ευνοϊκή για τον Ολυμπιακός συγκυρία, είναι και μία επικίνδυνη μπανανόφλουδα.

Ξεχνάμε την μεγάλη εμφάνιση με την Μπαρτσελώνα. Δεν αγνοούμε τα χάλια που κουβαλάει σήμερα ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα. Αν, λοιπόν, χάσει πόντους ακόμα και στα εύκολα ματσάκια που τον περιμένουν, τότε πραγματικά θα μετατραπεί από φαβορί σε… φιλολογικό αουτσάϊντερ του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα. Στα προσεχή έξι ματς ο Ολυμπιακός θα δώσει τα τέσσερα(!) στο Καραϊσκάκη. Με Πλατανιά, Λεβαδειακό, Απόλλωνα και ΠΑΣ Γιάνννινα. Και δύο ματς εκτός έδρας με Κασσιόπη και Παναιτωλικό.

Κι ενώ ο Ολυμπιακός μέχρι να τελειώσει ο άλφα γύρος έχει παιχνιδάκια του χεριού του, το πρόγραμμα προβλέπει παιχνίδια όπου θα βγάλουν τα μάτια τους οι άλλοι: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ, Ατρόμητος - Πανιώνιος και Αστέρας- Παναθηναϊκός την προσεχή αγωνιστική. Στη συνέχεια ΠΑΟΚ- Ατρόμητος, Παναθηναϊκός - ΑΕΚ. Την 12η αγωνιστική Πανιώνιος - ΠΑΟΚ και Ατρόμητος - Παναθηναϊκός. Την 13η Παναθηναϊκός - Πανιώνιος, Ξάνθη - ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός- ΑΕΚ. Την 14η ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΣΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΛΕΕΙ Ο… ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ