ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ... ΑΔΙΚΙΑΣ

 

Φοβερά πράγματα. Εντελώς άγνωστα στην Ευρώπη της ποδοσφαιρικής βιομηχανίας. Στις χώρες όπου οι ανώνυμες εταιρείες της μπάλας κάνουν μπίζνες και Νο1 επιδίωξη τους είναι τα έσοδα. Τα κέρδη.

Στην Ελλάδα είναι τα φοβερά πράγματα, όπου γίνεται το πρωτάθλημα της... αδικίας. Η κάθε ομάδα τα δίνει όλα για να πείσει ότι αυτή κι όχι άλλη αδικείται από τη διαιτησία.

Τέτοια ξεφτύλα! Τέτοια γραφικότητα. Να τελειώνει το παιχνίδι και επιτόπου, οι διάφοροι Καραπαπάδες των ΠΑΕ να πυροβολούν μέσω του διαδίκτυου. «Μας πήδηξε το κοράκι, αίσχος!». «Όχι, δεν έπεσε κωλοδάκτυλο στη δικιά σου ομάδα, κύριε Καραπαπά και εσύ ο άλλος κύριε Καραπαπάρα, εμάς ξέσκισε η πουλημένη διαιτησία».

Αυτή είναι η κατάσταση. Αυτή ήταν, αυτή είναι, διότι δεν τους συμφέρει(!) ένα άλλο περιβάλλον. Τους βολεύει η νοσηρότητα, και να κυκλοφορούν ως… αδικημένοι. Σε καθεστώς υγείας και επιχειρηματικής δημιουργίας θα ξεβρακωνόταν η γύμνια τους ως ΠΑΕ. Δεν θα μπορούσαν να πλασάρονται ότι συμβάλλουν στην πρόοδο του ποδοσφαίρου.

Το ψάρι βρωμάει στο κεφάλι, είναι η κουβέντα που ταιριάζει στην περίπτωση. Οι μεγαλομέτοχοι δεν εμπλέκονται στο ποδόσφαιρο ως επιχειρηματίες, αλλά για να χρησιμοποιήσουν τις ΠΑΕ για άλλες, προσωπικές σκοπιμότητες.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΖΑΜΠΑ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΛΕΔΟ