ΨΗΝΕΤΑΙ ΤΟ «ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ»

 

Το πάνε ντουγρού, λοιπόν, να αλλάξουν τα κόζα ώστε ο καταχρεωμένος Παναθηναϊκός, κόντρα σ’ ο,τι ισχύει σήμερα, να μην υποβιβαστεί. Καραμπινάτο σκάνδαλο. Και γιατί θα γίνει μία κωλοτούμπα θεαματική και πανηγυρική, αυτή τη φορά όχι στην πολιτική, αλλά στο ποδόσφαιρο; Με τη δικαιολογία ότι… θύμωσε η nova, το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του πρωταθλήματος.

Το κόλπο. Η νέα πατέντα. Για να μη κουρέψουμε το πακέτο στις ΠΑΕ, να σωθεί ο υπό πτώχευση Παναθηναϊκός διότι χωρίς αυτόν χάνει την εμπορικότητα του η σούπερ ληγκ.

Αύριο, δηλαδή, θα κριθεί ένοχος κάποιος για το μαστουροπαπόρι «Noor» και δεν θα μπει στη φυλακή διότι θα χάσει κάτι λεφτά που χρωστάει στον μανάβη της γειτονιάς του.

Και οι τρείς καμπαλέρος της FIFA, όχι της UEFA του Θόδωρου Θεοδωρίδη, τι θα κάνουν; Ο νεαρός Αυστριακός δικηγόρος και οι άλλοι δύο monitories, που στις συνεδριάσεις της ΕΠΟ παρακολουθούν με τα συμπράγκαλα στο αυτί. Και επιτόπου ξέρουν από μετάφραση τι λέγεται, τι αποφασίζεται.

Δεν είναι οι Έλληνες αξιοπρεπείς κύριοι στο ποδόσφαιρο, γι' αυτό μπήκαν στην επιτήρηση από την FIFA. Δηλαδή, τι; Μετά την κάρτα υγείας, τα λεφτά σε πεθαμένο, τις συμμορίες με τη διαιτησία, τώρα στήνεται έργο να αλλάξετε τι προβλέπουν τα κιτάπια, για να γλυτώσετε τον Παναθηναϊκό. Την ΠΑΕ που ανέλαβε ο Αλαφούζος με μείον 66 εκ. και την εγκατέλειψε με μείον 90 plus , όπως λέει και ο super foods.

Να πέσει, δηλαδή, κοτζάμ Παναθηναϊκός στην Β’ εθνική; Όχι, να μην πέσει. Να εφαρμοστούν οι νόμοι. Να αναλάβουν τις ευθύνες τους αυτοί που έχουν ευθύνη.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΒΕΡΕΣΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ