Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙ,... ΒΡΑΣΤΗ;

 

Στο χείλος του γκρεμού έχει φθάσει ο Παναθηναϊκός. Γνωστό. Το παραδέχεται, άλλωστε, και η διοίκηση της ΠΑΕ. Ποιός, όμως, φταίει που η ανώνυμη εταιρεία χρεοκόπησε; Δεν υπάρχει σάλιο, και ο κίνδυνος εξορίας της ομάδας από το πρωτάθλημα είναι προ των πυλών; Αυτό δεν... υπάρχει! Αυτό, το ποιός, το ποιοί έχουν τις προσωπικές ευθύνες για την οικονομική καταστροφή του Παναθηναϊκού δεν... πλησιάζεται. Δεν το ακουμπάνε.

Όπως στο έγκλημα που διάπραξαν κόμματα και πολιτικοί με όνομα. Ποιός, δηλαδή, φταίει για τη μνημονιακή κατοχή της χώρας; Κανένας! Όλοι, άλλωστε, οι ένοχοι είναι παρόντες! Έτοιμοι να σώσουν το πτώμα στο οποίο είχαν ασελγήσει.

Παίζει και στον Παναθηναϊκό το γνωστό κομπιναδόρικο πολιτικό σύνθημα: «Να είμαστε ενωμένοι». Πρόσωπα ανύπαρκτα, δηλαδή ανίκανα να βοηθήσουν την ομάδα, μιλάνε για... ενότητα.

Να την κάνει τι, την ενότητα ο Παναθηναϊκός; Βραστή. Τουρσί. Πατάτες γιαχνί. Μελιτζάνα γεμιστή. Τι;

Φράγκα θέλει ο Παναθηναϊκός, όχι... ενότητα. Δεν είναι ο άλλος οπαδός του Παναθηναϊκού για να... ενωθεί αγωνιστικά, μαχητικά, μ’ άλλον, μ’ άλλους βαζέλους. Αυτά είναι του πωπού αριστερίστικα κόλπα που η Ιστορία τα ΄χει καταδικάσει. Με την ποινή ότι ποτέ των ποτών δεν φέρνουν αποτέλεσμα.

Δηλαδή; Θα βρει επενδυτή ο Τσάκας ή, ο ελληνοαμερικάνος της Αστόρια, μόνο αν είναι... ενωμένοι οι Παναθηναϊκοί;

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΣΗΜΙΚΑ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ