ΓΙΑ ΠΑΟΚ «ΣΠΡΩΧΝΕΤΑΙ» Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ!

 

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έπαθε σοκ! Όταν πληροφορήθηκε και το διασταύρωσε από παλαίμαχους της εποχής του ποδοσφαιριστές στη Θεσσαλονίκη, ότι στον ΠΑΟΚ παίζει το όνομα «Ουζουνίδης»!

Ο Θεσσαλονικιός μάνατζερ(;) Διαμαντόπουλος που πλέον συνεργάζεται ως έμπιστο στέλεχος με την ΠΑΕ, δεν ρωτήθηκε σχετικά από τον Κωνσταντίνου. Επειδή ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον εν λόγω Διαμαντόπουλο.

Επί του θέματος. Το θέμα προπονητής είναι πάντα ανοικτό στον ΠΑΟΚ. Συνεργάτης του Ιβάν ούτε που θέλει να ακούσει για τον Λουτσέσκου, τον οποίο κρίνει εντελώς ακατάλληλο. Η μπόρα, πάντως, σε βάρος του Ρουμάνου έχει περάσει, όμως ο προβληματισμός για το αύριο είναι πάντα έντονος.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Τι έχει «συμβεί»; Κάποιος «σπρώχνει» το όνομα Ουζουνίδης στον ΠΑΟΚ. Επίσημο ενδιαφέρον δεν υπάρχει από την ΠΑΕ του Ιβάν. Το πιθανότερο είναι να μη γνωρίζει τίποτα ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Φαίνεται, λοιπόν, ότι κάποιος ξεκίνησε την «διαδικασία» ποντάροντας στη χαώδη κατάσταση που σήμερα επικρατεί στον Παναθηναϊκό από τη μία και από την άλλη ότι το κλίμα στον ΠΑΟΚ δεν είναι ξεκάθαρα ευνοϊκό για τον Λουτσέσκου.

Το τελευταίο. Για το αν πράγματι υπάρχει «κινητικότητα» για μελλοντική συνεργασία Ουζουνίδη- ΠΑΟΚ ρωτήθηκε «κατασκοπευτικά» δημοσιογράφος βορειοελλαδίτης, που επιβεβαίωσε σχετικώς

Διαβάστε ακόμα:

ΧΑΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ