Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ «Χ» ΜΕ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ

 

Μέχρι πότε η φανέλα, και μόνον αυτή, θα κρατάει ζωντανό τον Παναθηναϊκό; Να παίρνει αποτέλεσμα με αντίπαλο εκτός έδρας από τον απαιτητικό αυτή τη σαιζόν Ατρόμητο. Και να σκεφθεί κανείς ότι όλα ξεκίνησαν μαύρα και άραχνα για τον Παναθηναϊκό.

Τρώει μια γκολάρα στο 3 κιόλας και συνέχεια ο Ατρόμητος χάνει ευκαιρίες. Κλασικές. Ατυχία; Γιατί όχι ανικανότητα. Έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Όχι εμπιστοσύνη στην τελική προσπάθεια. Αντί να σημαδεύουν με τη μπάλα, όπου πάει, κουτουρού μπουγάτσα.

Ο Ατρόμητος έκανε μονάχα μια φάση στο ΟΑΚΑ και άλλη μια στο Καραϊσκάκη και έκλεψε τη νίκη από την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Με το Παναθηναϊκό έφτασε σε ευκαιρίες και έμεινε στο «Χ». Ευτυχώς που δεν έχασε!

Δεν λες ότι ο Παναθηναϊκός το γύρισε, ισορρόπησε το παιχνίδι στο β’ μέρος, διότι στο 68 ο Ατρόμητος έμεινε με δέκα. Αυτόν τον Παναθηναϊκό και με μείον ένα παίκτη ο Ατρόμητος όφειλε να τον πιάσει από το λαρύγγι να τον πνίξει.

Ένας Παναθηναϊκός σε κατάσταση έκτακτου ανάγκης. Μνημονιακή κατοχή. Παίζουν όσοι είναι διαθέσιμοι. Σήμερα αυτοί, αύριο εκείνοι. Δεν υπάρχει σχήμα σταθερό. Κι όμως, με λάβαρο τη φανέλα με σήμα το τριφύλλι ο Παναθηναϊκός, αφού ξεπέρασε το σοκ των πρώτων λεπτών, έδειξε ανάστημα. Κι έβγαλε νταηλίκι.

Διαβάστε ακομα:

ΗΔΟΝΗ Η ΝΙΚΗ ΜΕ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ