«ΜΕΡΙΣΜΑ» ΑΛΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Περίεργο. Να συνεχίζουν να ασχολούνται με τον ''αγωνιστικό'' Παναθηναϊκό. Με το τι κάνει στο γήπεδο, στα παιχνίδια, π.χ. με το 1-1 στην Πάτρα, αύριο με το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Πανιώνιο. Πολύ περίεργο.

Ούτε με τεχνητή υποστήριξη αναπνέει οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Τόσο μαύρα, κατάμαυρα είναι τα πράγματα. Που σημαίνει ότι δεν ξέρεις αν θα αντέξει να βγάλει τη σαιζόν. Αυτό είναι το ζήτημα, όχι ότι απέσπασε «Χ» στο ματσάκι κυπέλλου με την Παναχαϊκή.

Τρία χρόνια κυβέρνηση ο Τσίπρας κι είμαστε στα ίδια και χειρότερα. Το καράβι, δηλαδή, πάει ακυβέρνητο, δίχως προορισμό. Και ο πρωθυπουργός μοιράζει «μέρισμα» για να αρπάξει κανένα ψήφο παραπάνω. Το ζήτημα, όμως, είναι αν το σκάφος θα αποφύγει να τσακιστεί στα βράχια.

Τίποτα δεν έγινε αν κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν καταθέσουν προσφυγή. Το θέμα είναι ότι δεν υπάρχει αφεντικό στο πηδάλιο του Παναθηναϊκού. Τι να βγει από τις… συσκέψεις Κωνσταντίνου με… Σιωπήλη. Πόσα φράγκα να έχουν αυτοί οι δύο, μαζί και ο Τουμαζάτος, όταν η δουλειά τους δεν είναι να τσοντάρουν για να βγει η εβδομάδα, ο επόμενος μήνας.

Διαβάστε ακομα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ ΕΚΑΝΕ 12 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ