ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ Ο… ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

 

Για μια φορά ακόμα συνεργάτης του Αλαφούζου, ονόματα δεν λέμε τι κάνει νιάου νιάου νιάου στα κεραμίδια, εισηγήθηκε και επέμεινε να απομακρυνθεί ο Ουζουνίδης. Όπως τη βραδιά της γκέλας με Κέρκυρα και με Λαμία. Πως, όμως, να έδιωχναν τον προπονητή ρίχνοντας σ’ αυτόν τις ευθύνες, όταν στην ΠΑΕ έχει πάρει εξουσία ο μάνατζερ Διαμαντόπουλος; Αυτός έχει αναλάβει το πάρε – δώσε ποδοσφαιριστών. Απ’ αυτόν περιμένουν να πουλήσει και έτσι να φύγουν οι πρώτες αράχνες από το άδειο ταμείο.

Ναι, αλλά ο Ουζουνίδης το χει παρακάνει πια. Έφτασε να πει στις κάμερες ότι εκείνος έχει σηκώσει τα χέρια, και να υπονοεί ότι για όλα φταίει ο Αλαφούζος. Ότι ούτε οι παίκτες φταίνε διότι δεν ξέρουν τι μέρα τους ξημερώνει και έτσι δεν είναι συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Κάτι τέτοια.

Ποιος, όμως, ειδικά σήμερα, που όλα είναι στον αέρα να τολμήσει στον Παναθηναϊκό να πει ''Φύγε'' στον Ουζουνίδη; Τέτοιος άνθρωπος δεν κυκλοφορεί στον διαλυμένο Παναθηναϊκό. Κι αν κάποιος, βεβαίως κατ’ εντολήν του Αλαφούζου, ποιου άλλου, το πει, ο Ουζουνίδης θα του πεί ''Φύγε εσύ!''.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗ Β’ ΕΘΝΙΚΗ