ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΑΡΑΟΥΧΟ- ΛΙΒΑΓΙΑ

 

Το επιθετικό δίδυμο της ΑΕΚ με Αραούχο και Λιβάγια στο ματς της Αυστρίας έγραψε μηδέν γκολ. Απέναντι στην πανεύκολη άμυνα της Αούστρια.
Είναι απίθανο να μη σκοράρει στην Αούστρια, όταν αυτή παίζει στο γήπεδό της, και μία κατώτερη της αντίπαλο. Επειδή έχει άμυνα παιδική χαρά από τη μία και από την άλλη είναι υποχρεωμένη να βγει μπροστά, να πάρει αποτέλεσμα.

Ακόμα και η Ριέκα την φόρτωσε γκολ την Αούστρια στην έδρα της. Αποτυχία θα ήταν για την ΑΕΚ να έκανε μονάχα ένα γκολ. Τελικά, με το 0-0 πήρε την πρόκριση. Επιτυχία. Ναι, είναι επιτυχία και την οφείλει στη συμπαγή άμυνά της.

Μπράβο, λοιπόν, στην ΑΕΚ για το μηδέν στην άμυνα της. Για το μηδέν στην επίθεση της, τι χαμπάρια; Στόχος το «Χ» ήταν, θα πεις. Κι αν έτρωγε τζαμπατζήδικο γκολ; Από φάση μπερδεμένη. Με μία στραβοκλωτσιά.

Η ΑΕΚ στηρίζεται στην άμυνα. Για να έρχεται, όμως, η νίκη πώς θα τα καταφέρνει στις δύσκολες άμυνες; Όχι, βέβαια, χωρίς να βλέπουν δίχτυα οι Αραούχο, Λιβάγια, το πετυχημένο επιθετικό δίδυμο. Στο δρόμο της ΑΕΚ δεν υπάρχουν μόνον οι εύκολες άμυνες του Λεβαδειακού και της Αούστρια.


Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΕΚ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!