ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Ακούγονται ονόματα μεγαλοεπιχειρηματιών για το αύριο του Παναθηναϊκού. Έτσι συμβαίνει όταν μία ομάδα βρεθεί ακέφαλη. Το γνωστό σενάριο που έπαιξε στο παρελθόν για Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, για κάθε ομάδα με λαϊκή βάση οπαδών που έφθασε στο αμήν..

Ποιος, όμως, να πλησιάσει σήμερα τον Παναθηναϊκό; Ποιο κορόιδο να αναλάβει τα κερατιάτικα χρέη που προκάλεσαν οι προηγούμενοι διαχειριστές της εταιρείας και σήμερα απλά έχουν το ρόλο του νεκροθάφτη οι Κωνσταντίνου, Σιωπήλης.

Ο Μυτιληναίος; Που είχε μπλεχτεί πριν 18 χρόνια με τον Ηρακλή κι είδε κι έπαθε κι ακόμα τρέχει. Να επανέλθει στο… επαγγελματικό, στο υποτίθεται επιχειρηματικό ποδόσφαιρο, αφού προηγουμένως τα βρει με τους χούλιγκαν των οργανωμένων. Και στην πρώτη ανάποδη να τον κράξουνε ως μπροστινό του Βαρδινογιάννη.

Επειδή το αξιοσέβαστο μέγεθος της ελληνικής βαρειάς βιομηχανίας «Μυτιληναίος», συνεργάζεται με τον όμιλο Βαρδινογιάννη; Άντε να πεις στον πρεζάκια της εξέδρας ότι στο νταραβέρι των δύο πλευρών, ο Βαρδινογιάννης έχει περισσότερο ανάγκη τον Μυτιληναίο, απ’ όσο αυτός τον πρώην μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ο Μυτιληναίος δεν έχει μία! Αυτός προσωπικά, όχι ο όμιλος Μυτιληναίος που σαρώνει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πως θα γίνει, λοιπόν! Να κάνει τραβηκτικές ο μίστερ μέτκα από εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο για να μην κάνουν προσφυγή οι παίκτες;

Διαβάστε ακόμα:

ΚΕΛΕΜΠΙΕΣ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ