ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ

 

Σε τρείς επώνυμους, ο ένας είναι ημιεπώνυμος, απευθύνθηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να τοποθετήσει νέο πρόεδρο. Δεν τα κατάφερε μέχρι σήμερα να βρει τον αντικαταστάτη του Βασίλη Κωνσταντίνου. Και οι τρείς ήταν αρνητικοί στον Αλαφούζο, δεν «τσίμπησαν» από το γλυκό που τους προσφέρθηκε.

Γιατί, όμως, ο μεγαλομέτοχος και Νο 7 μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ θέλει αυτή την ανούσια αλλαγή; Ασφαλώς γιατί ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι χαμηλού πρεστίζ άτομο, με συνέπεια να παραμένει στο κάδρο ο Αλαφούζος.
Η περίπτωση του chipitas Θεοδωρόπουλου να μπει στο παιχνίδι δεν περπάτησε κι έτσι την κατακραυγή του κόσμου την εισπράττει εξ ολοκλήρου ο καναλάρχης, ο οποίος παραμένει εν δυνάμει, πλην κρυφίως, το αφεντικό της ΠΑΕ.

Η ανυπαρξία του προέδρου Κωνσταντίνου επιβεβαιώθηκε, μάλιστα από τον ίδιον, όταν ανοικτά στράφηκε εναντίον του κυρίου Διαμαντόπουλου. Αν είναι δυνατόν! Παύεται, από τον πρόεδρο της εταιρείας, αν δεν κάνει καλά τη δουλειά του ο υπάλληλος, ο κύριος Διαμαντόπουλος. Ο Κωνσταντίνου τι παριστάνει; Την… αντιπολίτευση του υπαλλήλου του. Τον «αντιστασιακό» στον Αλαφούζο. Τι, ακριβώς;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΑΒΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΙΣ