Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ» ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΜΕ ΑΕΚ

 

Ποιος τίγρης; Ο κόσμος πλέον το χώνεψε. Ο παλιός Μελισσανίδης δεν υπάρχει. Ανήκει οριστικά στο παρελθόν. Ο του ποδοσφαίρου είναι άλλος άνθρωπος, όχι αυτός που ξέραμε. Έχει αλλάξει, και δεν υπάρχει επιστροφή. Αυτό που δεν αλλάζει με τίποτα είναι η σχέση του, ο δεσμός του με την ΑΕΚ. Γεννήθηκε ΑΕΚ ο Κοκκινιώτης, όσο ζει θα ‘ναι ΑΕΚ, πάντα κοντά σ’ ό,τι νοείται, εκφράζει, συμβολίζει η λέξη με τα τρία γράμματα.

Το πρωτάθλημα πλέον δεν είναι υπόθεση μόνο του Ολυμπιακού. Είναι και του ΠΑΟΚ. Είναι και της ΑΕΚ. Ήδη, Σαββίδης και Μαρινάκης, κι όχι μόνον με τις κινήσεις του δημόσια, δίνουν «τα ρέστα τους». Ο πρώτος μη χάσει την ευκαιρία να πάρει αυτός το κατσαρόλι, ο άλλος να πάρει και το όγδοο σερί.

Ο μεν Ιβάν το χρωστάει στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά από πενταετία αποτυχιών, ο δε αντιδήμαρχος Πειραιά για να περάσει στην Ιστορία. Ο πρόεδρος των 8 πρωταθλημάτων, το ένα καπάκι μετά το άλλο. Ο Μελισσανίδης; Παραμένει αυτός που είναι από τότε που επέστρεψε. Καμία σχέση με τον «τίγρη» του παρασκηνίου και του προσκηνίου (φώτο). Δια νόμου έχει απαγορεύσει στον εαυτό του να εκτεθεί.

Έτσι, λοιπόν, ο… πρώην τίγρης, παραμένει κοντά στην ΑΕΚ από... μακριά. Ίδια ακριβώς στάση κρατάει όπως από το καλοκαίρι του 2013, όταν επανήλθε. Όταν ανέλαβε εξ ολοκλήρου την ευθύνη σε κάθε δράση, σε κάθε παρουσία της ΑΕΚ του σήμερα και του αύριο.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ