ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Τρώει τέσσερα γκολ, από την Λαμία και τρία από τον Λεβαδειακό. Και λοιπόν; Είναι ξεφτύλα, λένε. Δεν είναι δυνατόν κοτζάμ Παναθηναϊκός να χάνει με γκολ από επαρχιακές ομάδες.

Αυτοί που τα λένε αυτά, και δεν ντρέπονται να τα λένε και να τα υπογράφουν, δεν ζούνε στο σήμερα. Ούτε στο χθες. Έχουν μείνει χρόνια πίσω. Στην εποχή που ο Παναθηναϊκός ήταν «σύλλογος μεγάλος» και έπαιρνε και διεκδικούσε στα ίσα το πρωτάθλημα. Πριν 20 και 30 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός του 2004 και του 2010, τότε που πήρε το πρωτάθλημα, ήταν η ομάδα αλά ΠΑΟΚ και Λάρισα. Ομάδες που θα το πάρουν κάθε 30 και 40 χρόνια.

Η ντροπή, η αληθινή ντροπή, αυτή που πονάει και πραγματικά εκφράζει τον Παναθηναϊκό της τελευταίας δεκαετίας είναι το πώς διοίκησαν την ΠΑΕ και το πώς διαχειρίστηκαν τα οικονομικά της οι υπεύθυνοι.

Ντροπή του Παναθηναϊκού δεν είναι να χάνει στο γήπεδο σήμερα από την κουτσή Μαρία, που λέμε. Και πώς να μη γνωρίζει ήττες «ντροπιαστικές», όταν ούτε ένας παίκτης έχει εμπιστοσύνη, αισθάνεται ασφάλεια σ’ αυτήν την ΠΑΕ.

Η ντροπή που αξίζει να σταθεί κανείς είναι ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα έχει δημοσίως και επισήμως συμπεριφορά μπαταξή, όσα χρωστάει τα γράφει στο χιόνι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ… ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΤΕΣ