ΑΠΟΚΑΛΥΞΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!

 

Πολύ σπέσιαλ μέρα η χθεσινή. Σχεδόν ανοιξιάτικη, ενώ ακόμα είμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Ο καιρός πηδάει άλλους τόπους, τους κάνει ανά κατά δια τη ζωή, και εδώ στην Ελλάδα ζούμε στον παράδεισο. Και η μαλακία μας είναι πώς δεν χαιρόμαστε την πατρίδα μας.

Φοβερά πράγματα. Ο Γερμανός και ο Σουηδός, ο Ολλανδός και ο Καναδός τη βγάζουν μέσα στο σπίτι τους, έχουν σκατόκαιρο τους δέκα μήνες το χρόνο, γι’ αυτό όταν έρχονται τουρίστες στην Ελλάδα σουλατσάρουν με κοντομάνικο και κοντοπαντέλονο στους δρόμους. Και το γουστάρουν με χίλια.

Επόμενο οι ξένοι να μη σε κάνουν κέφι. Να σε ζηλεύουν. Ένας είναι ο ήλιος, όμως δεν το χαίρονται το ίδιο οι κάτοικοι του πλανήτη.

Όπως οι Έλληνες δεν ξέρουν να εκτιμήσουν το γεγονός ότι ζούνε σε μία μαγική χώρα, έτσι στην ποδοσφαιρική πιάτσα δεν είχαν πάρει χαμπάρι ότι στον Παναθηναϊκό υπήρχαν παικταράδες. Δεν κατάλαβα. Μόνον για τον Μολέδο έγινε σφαγή ποιος θα τον πρωτοπάρει τον καραφλό πράκτορα;

Ο Παναθηναϊκός, για να μη ξεχνιόμαστε, είχε και Μπέργκ. Τον πρώτο πιστόλι του πρωταθλήματος. Και Ζέκα. Την ψυχάρα. Και σήμερα πρωτοσέλιδα παίζουν τα ονόματα Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί, Χούλτ, Βιγιαφάνες, ο Βλαχοδήμος είναι κλεισμένοι, λέει.

Η γενική εκτίμηση που την επιβεβαίωνε στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ήταν ότι κατέβηκε στο πρωτάθλημα με ρόστερ φτηνό. Αξίας μικρότερης σε σύγκριση μ’ εκείνο του ΠΑΟΚ, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού. Και, τελικά, με την αποχώρηση Αλαφούζου, ομάδες ιδίου επιπέδου και στόχων του Παναθηναϊκού θέλουν να αρπάξουν τους παίκτες του.

Αυτό λέγεται Αποκάλυψη Τώρα. Και μειώνει τόσο τη διοίκηση Αλαφούζου, όσο και τον προπονητή Ουζουνίδη, γιατί μ’ αυτούς η ομάδα έμεινε πολύ πίσω αγωνιστικά, παρά το καλό υλικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΡΑΝΙΕΣ, ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ