ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΚΟΥΣ

 

Όχι, δεν με πιάνει η… αγωνία για το πώς, τελικά, θα κάτσει η τράπουλα στο πρωτάθλημα. Η διαφορά του ενός πόντου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό και ΑΕΚ δεν λέει τίποτα. Υπάρχουν ακόμα 11 αγωνιστικές και μονάχα ένα αποτέλεσμα, μία στραβή σ’ ένα μόνο παιχνίδι, τουμπάρει τη βαθμολογία, ανατρέπει τη σειρά.

Αυτές οι τρείς ομάδες, ο Ολυμπιακός που έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολη, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, θα παίξουν τον τίτλο. Ένα ράλυ, που βγάζει στη σέντρα, πανηγυρικά και θριαμβευτικά, το αίσχος του πρωταθλήματος. Τη διαχρονική ξεφτύλα του πρωταθλήματος. Ότι κάθε αγωνιστική το έργο παίζεται με σημαδεμένη τράπουλα.

Όλα τα γκολ είναι αμφισβητούμενα. Δεν υπάρχει πέναλτυ που να μην έχει τη σφραγίδα της εγκληματικής οργάνωσης. Εμείς κερδίζουμε σπαθί, οι αντίπαλοι ευνοούνται από τη διαιτησία. Αυτή την κασέτα τρώμε στη μάπα κάθε Κυριακή!

Ποια, λοιπόν, αξία έχει το πρωτάθλημα; Μόνον αν είσαι βρώμικος κι εσύ, μόνον αν αδιαφορείς για τη μπόχα που βγάζουν οι αντίπαλοι στο πρωτάθλημα, θα έχεις την… αγωνία ποιος από τους τρείς θα σηκώσει το κατσαρόλι.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΑ ΓΛΕΙΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥΣ