ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΛΙ Η ΚΑΣΕΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ

 

Μια ακόμα περίοδος μεταγραφών πέρασε και για μια φορά ακόμα βγήκε στον αφρό η γραφικότητα που χαρακτηρίζει την απόκτηση ποδοσφαιριστών. Ακους το στερεότυπο ανέκδοτο με πάσα σοβαρότητα. Το ξεκάθαρο ψέμα με... ειλικρίνεια και συγκίνηση.

- Ήρθα σε μεγάλη ομάδα. Είμαι ευτυχισμένος. Με κέρδισε ο κόσμος. Θα τα δώσω όλα.

Λέει την κασέτα ο επαγγελματίας, αυτά που του είπαν να πει, και δεν υπάρχει ούτε μια φωνή από σύνδεσμο φιλάθλων, από ΜΜΕ, να πει το αυτονόητο: ''Τι μαλακίες μας λες, ρε, παικταρά; Για ποιους μας πέρασες;''.

Εδώ είναι το έργο. Γιατί ο παίκτης που υπέγραψε σε νέα ομάδα αμολάει τη καθιερωμένη παπαρδέλα και δεν λέει το αναμενόμενο σε κάθε λογικό άνθρωπο. Ότι η απόφαση μου να αλλάξω ομάδα είναι καθαρά προσωπική, δηλαδή έκρινα ότι με συμφέρει και θα προσπαθήσω για το καλύτερο διότι έτσι θα βοηθήσω καλύτερα την καριέρα μου.

Όχι! Ο κόσμος δεν σηκώνει την αλήθεια. Δεν την αντέχει! Θέλει από τον μέχρι χθες άγνωστο του επαγγελματία κανονική εξομολόγηση. Και όρκο πίστεως στο μεγαλείο της ομαδάρας.

Ο κάθε Καρσελά (φώτο) έρχεται σε ελληνική ΠΑΕ, λέει το ποίημα και μετά από έξι μήνες πάει στο καλό και το επαναλάμβάνει σ΄άλλη ομάδα, σ' άλλη χώρα. Γελοίο. Αυτοί οι οπαδοί που γουστάρουν να ακούσουν την κασέτα είναι οι γελοίοι.

Διαβάστε ακόμα:

...ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΡ ΣΤΑΝ