ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!

 
Συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ιστορία του ΠΑΟΚ. Δίνει εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι. Παίζει έχοντας στην πλάτη τα μάτια όλων. Της κακίας, της ειρωνείας. Της διαρκούς αμφισβήτησης, για την πρωτιά στο πρωτάθλημα. Επόμενο κάποια στιγμή να μην αντέξει αυτό το μαρτύριο. Τι έγινε στο πρώτο ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο; Στην Τούμπα η ομάδα κλάταρε, περιορίστηκε στα καθήκοντα καμεραμαν, σκέτος θεατής τράβαγε πλάνα της υπεροχής του αντιπάλου.
Πραγματικά, πριν από δύο εβδομάδες στο 2-0, λες και παρακολουθούσαμε παράσταση θεατρική με προκάτ σενάριο.Ό,τι ήθελε ο συγγραφέας και ο σκηνοθέτης έγινε, όχι οι δυο ομάδες. Ο Ατρόμητος που έπαιζε μπάλα μόνος του και ο τρακαρισμένος ΠΑΟΚ που προηγήθηκε με γκολ οφσάιντ και διπλασίασε όταν... δεν υπήρχε στο γήπεδο. Συμβαίνει στο θέατρο, αλλά και στη μπάλα, να πιέζει ο Ατρόμητος, να σκοράρει ο ΠΑΟΚ.
'Αλλος αγώνας ο αποψινός. Όλα μέσα είναι. Ακριβώς διότι δεν πρόκειται για τη... συνέχεια του 2-0 της Τούμπας. Τίποτα δεν αποκλείεται. Να ξανακερδίσει ο ΠΑΟΚ, μάλιστα με μεγαλύτερο σκορ, Να αποκλειστεί, γιατί αυτή τη φορά θα πιαστεί θύμα από το σύνδρομο της...ιεράς εξετάσεως που αισθάνεται να τον... ματιάζουν.