ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕ... ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ;

 
Στον Ολυμπιακό μιλάνε για το δέκα στα δέκα. Μόνο νίκες μέχρι τέλους του πρωταθλήματος. Έκαναν το νταμπλ της αποτυχίας στην Ευρώπη και στο κύπελλο, έμεινε μόνος στόχος το πρωτάθλημα για να ρεφάρουν τη σαιζόν.
Μια κουβέντα είναι το 10Χ10. Με ποια ομάδα; Αυτό που έπρεπε να κάνουν στον επτά φορές σερί πρωταθλητή ήταν το άλλο. Εγκαταλείπουμε! Δεν πάμε για τίποτα. Μέχρι εδώ ήτανε η κυριαρχία μας, όχι και λίγα τα 7 χρόνια. Βαράμε ανάπαυση, τα όπλα παρά πόδα. Θα επανέλουμε το ίδιο δυνατοί, αφού θα κάνουμε μια νέα αρχή.
Όπως συμβαίνει σ' όλες τις ομάδες της γης, όταν κλείνει ένας κύκλος. Δεν επιμένουν στην ανοησία ''Είμαστε Ολυμπιακός, είμαστε οι καλύτεροι''. Ολυμπιακός είναι, τούτη τη στιγμή όχι και καλύτερος. Όταν χάνει μέσα, έξω από την καλύτερη του ΑΕΚ. Όταν η ομάδα δεν βλέπεται.
Τι θα γίνει στο αυριανό ματς στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε κερδίσει στο Καραίσκάκη το παιχνίδι του πρώτου γύρου (φώτο); Αγώνας της χρονιάς είναι για τον Ατρόμητο αυτό κόντρα στον προβληματικό Ολυμπιακό! Πάση θυσία νίκη για να σιγουρευτεί η έξοδος στην Ευρώπη.
Ο Ατρόμητος έπαιξε τη ρεβάνς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά όταν δεν του έβγαινε το έργο, η πρόκριση, κράτησε καύσιμα στο ρεζερβουάρ εν όψει Ολυμπιακού. Γι αυτό και αντικατέστησε τον παίκτη ατού, τον Βασιλακάκη.